Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 7mph ENE
Humidity: 88%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

MAJICE S LIKOM DEČAKA UBICE (13) PRODAJU KAO SUVENIRE: Građani traže hitno zaustavljanje prodaje!

Na jednoj poznatoj internet platformi za prodaju suvenira, oglašene su majice sa likom dečaka (13), osumnjičenog da je 3. maja počinio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu! Ove skandalozne majice, uznemirile su i zgrozile građane koji posećuju ovaj sajt.

-Poznata platforma za suvenire izbacila je majice sa likom dečaka ubice, koje nose nasmejani modeli i koštaju dvadesetak evra. Kad me kap nije strefila! Mislila sam da se neko neumesno šali – rekla nam je jedna korisinica ovog popularnog sajta.

Naša sagovornica kaže i da je ovaj potez bolestan i bizaran i da pod hitno tome treba stati na put.

-Molim vas, da li neko može nešto da učini? Prodaja ovih majica mora da se zabrani! Sve je to zahvaljujući stranim Jutjuberima, iz Malezije, Indonezije… Oni kače lažne snimke dečaka i tugaljive priče o njemu, a ne znaju ništa o slučaju, samo ono što su prikupili sa interneta i tako kreiraju lažnu sliku. Da nije njih, niko ove majice ne bi pravio ni prodavao. Ljudi, stranci, možda i kupe ne znajući uopšte ko je osoba na majici i kakvo je strašno zlodelo počinio – kaže nam čitateljka i dodaje da se njih nekoliko obratilo sajtu u znak protesta i da su dobili formalan odgovar, ali nije jasno da li će povući majice iz prodaje.

Sajt je inače registrovan u Maroku, a ne u Srbiji.

I zaista, na popularnom sajtu za prodaju, kada se u pretrazi ukuca ime dečaka sa Vračara pojave se majice sa njegovim likom. Majice su ženske i muške, dugih i kratkih rukama, ima ih u svim bojama i veličinama. Na sredini majice je velika slika dečaka ubice sa crnim florom preko očiju, a na sajtu se navodi da kupac može da bira da li želi da mu slika bude napred ili na leđima.

Cena klasične majice kratkih rukava je 16,29 dolara, dok je cena majice dugih rukava 24,59 dolara. Postoje i skuplje vraijante, jedna je majica za trening i košta 28 dolara, a druga je dugačka majica i cena joj je 29 dolara po komadu – objašnjava naš izvor i dodaje da su u ovim majicama fotografisani modeli, devojke i muškarci.

Na sajtu je navedeno da se ovaj skandalozan proizvod može isporučiti i kupcima u Srbiji, a rok isporuke je desetak dana.

Takođe, navedeni su i uslovi vraćanja proizvoda ukoliko kupac nije zadovoljan – objašnjava nam sagovornik. Ovo, inače, nije prvi put za dečaka veličaju na društvenim mrežama i da se “dive” njegovom krvavom pohodu u kojem je ubio svoje drugare.

On je, da podestimo, kobnog dana ubio devetoro dece iz škole i čuvara koji je pokušao da mu pomogne i koga je voleo, Dragana V. i ranio petoro dece među kojima je bio i njegov najbolji drug. Dečak je prvo ubio Dragana, pa dežurne učenice i devojčicu koja je u trenutku izlazila iz toaleta, a onda ušao u učionicu svog odeljenja gde je ubio još petoro dece.

PROČITAJTE VIŠE:

STEFAN MILENKOVIĆ NA TURNEJI PO SAD: “Dolazim da vidim brdo prijatelja u Americi, tamo sam proveo 24 godine”

INTERVJU, MIŠA RONIN: Ukinite odmah sve rijalitije, sklonite starlete i eks krimose sa TV ako želite da imate normalnu decu! (VIDEO)

POZNATI HRVATSKI NOVINAR PREŠAO U PRAVOSLAVLJE: Domagoj Margetić se krstio u manastiru Tavna! (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen

YOU MAY LIKE