Chicago, IL
63°
Fair
6:37 am5:30 pm CST
Feels like: 63°F
Wind: 15mph SW
Humidity: 40%
Pressure: 29.86"Hg
UV index: 2
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
61°F
59°F
52°F
50°F
48°F
ThuFriSatSunMon
50°F / 36°F
41°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 50°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

MAJČINSTVO JE POTPUNO PROMENILO: Pogledajte kako danas izgleda Jelena Janković (FOTO)

Poznata po svom velikom i šampionskom srcu koje ju je i krasilo tokom čitave karijere Jelena Janković je veliku popularnost i slavu svojim uspesima stekla širom sveta, te je u žiži interesovanja bila neprestano. Posebnu pažnju privlačio je i njen privatni život koji nikada nije delila na tacni, a izgled Jelene Janković neretko je bio među najkomentarisanijim temama. Otkako se ostvarila u ulozi majke i dobila devojčicu sa svojim izabranikom doktorom Brankom Baraćem, jedna od najbolji naših teniserki u istoriji potpuno se povukla iz javnosti, a i na društvenim mrežama ona se ne oglašava.

Iako porodičnim i povučenim životom sa suprugom i malenom Unom ona živi u Beogradu, gradska dešavanja ne posećuje niti je na nekom javnom skupu viđena, te bi se reklo da je društveni život stavila u drugi plan i potpuno se posvetila majčinstvu koje joj je kako kaže život potpuno preokrenulo, ali ona uživa u svemu što joj je takva promena donela.

Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto – rekla je teniserka jednom prilikom i dodala:

Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto – zaključila je sa osmehom na licu nekadašnja prva teniserka planete za “Sport Klub”.

Upravo iz razloga što intimu vešto čuva samo za sebe i svoje najmilije, pa mediji nisu imali previše uvida u njenu privatnost, mnogima je zapao za oko post koji je osvanuo nedavno na Instagram profilu jedne mlade teniske nade.

JOVANA PUTUJE SVETOM POTPUNO SAMA: Otkriva zašto joj je lažni verenički prsten najbolja zaštita na putovanjima (FOTO)

MOŽE SE ŽIVETI OD UMETNOSTI U SRBIJI: Svojim slikama i lepotom Danica napravila ozbiljan biznis na društvenim mrežama!

TRANSFER BOMBA U NBA: Kajri Irving ide kod Luke Dončića, Dalas Maveriksi napadaju titulu!

Izvor: Story.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE