Chicago, IL
57°
Partly Cloudy
6:28 am5:37 pm CST
Feels like: 55°F
Wind: 13mph SSW
Humidity: 82%
Pressure: 29.43"Hg
UV index: 0
4 am5 am6 am7 am8 am
57°F
55°F
54°F
54°F
55°F
WedThuFriSatSun
32°F / 21°F
46°F / 32°F
50°F / 37°F
61°F / 46°F
63°F / 52°F

Published 2 years ago

By admin

MADONA U KREACIJI SRPSKOG DIZAJNERA: Posle Bijonse i Lejdi Gage slavna pevačica prošetala komad ručno napravljen u Srbiji!

Da svetske zvezde ponesu kreacije, naših, domaćih dizajnera i nije neka novost. Međutim, da žene iz svetskog šou biznisa obožavaju komade naših dizajnera jeste čast – i to kakva. Tu ludu sreću ima Boris Kargotić, srpski dizajner čije neobične komade obožava ni manje, ni više nego Madona.

Naime, Boris je pre nekoliko dana objavio Madonine fotografije na kojima pozira u neobičnom kaputu koji je on kreirao. Iako nije prvi put da Madona nosi njegove komade, ono što je bilo za pohvalu je to da se tim koji se brine o izgledu svetske dive sve češće obraća Borisu u želji da Madoni pošalje neku svoju, novu kreaciju – i to na njeno insistiranje.

Madona je prvi put pre nekoliko godina ponela Borisove kreacije, a kako je još tada objasnio, prvi pokušaj saradnje i nije prošao najslavnije.

“Madonin stilista me je kontaktirao putem WhatsApp-a jer danima nije dobio odgovor na mail-ove koje nam je slao. Naime, imali smo problem u sistemu i nikada nam nije stigao njegov mail. Poslao je paničnu poruku: “Sutra je fiting, zasto niko ne odgovara?” Njegovu poruku sam dobio poredveče i nije bilo nikakve šanse, da na bilo koji način, pošaljemo naše komade i da budu sutra u Londonu. Pošto sam shvatio da je ovo prilika koja se ne propušta i možda samo jedna takva u karijeri, spakovao sam sve što imam na legeru, kupio kartu, bukirao hotel i odmah odleteo za London. Sutradan sam odneo stvari koje su tražili u hotel u kom je bio smešten ceo Madonin tim, ostavio u lobiju i poneo sve svoje nade i snove sa sobom po ulicama Londona”, rekao je on svojevremeno za magazin Wannabe i dodao:

“Kasno uveče, javili su mi da Madoni ništa ne odgovara, da joj je sve veliko. Javili su mi da dođem po stvari ako sam još tu. Međutim, stilista je imao želju da mi se zahvali i da se upoznamo. Bio je oduševeljen našim stvarima. Nije se pretvarao, zaista me je gledao u čudu i raspitivao se o tome kako radimo, koliko nam vremena treba za jedan ovakav komad. Na kraju me je pogledao i rekao: “Ako su vam sve stvari ovoliko dobre, nemate zašto da se brinete. Ja sam stilista Beyonce, Madonne i Fergi. Sledeći put će upaliti.” Dao mi je neku nadu, neki vetar. Bio je iskren. Zaista je bio iskren. Tako je i bilo. Prošlo je nepunih deset dana, kada je sledeći put zvao. Madoni se svidela jedna haljina i htela je da joj je pošaljemo. Poslali smo četiri haljine i ovaj put ćutali o tome, nismo nikome govorili… Nekako se intimno nadali i sanjali, ali i dalje smatrali to malo verovatnim. Svaki put kada bih zamislio da se to dešava, prekinuo bih sebe u toj radosti, da se opet ne rastužim kada se desi neuspeh”.

Priznanje radu i trudu, a najpre kreativnosti i odličnim idejama svakom dizajneru jeste upravo kada njegove kreacije nose svetske zvezde koje su prepoznatljive po svom stilu, pa su tako u prošlosti Borisove modele osim domaćih zvezda, nosile i Niki Minaž, Lejdi Gaga, Bijonse.

Izvor: Nova.rs Foto: Instagram @Demodecouture

YOU MAY LIKE