Connect with us

aktuelno

LJUBOMORA NEMA LEKA: Otkriveno zašto je Elizabet Olsen ‘pljuvala’ Srbiju! (FOTO, VIDEO)

Published

on

U fokusu srpske javnosti ovih dana, između ostalog, našle su se i izjave 32-godišnje holivudske glumice Elizabet Olsen, koja je gostujući u emisiji iznela niz negativnih i neistinitih stavova o Srbiji.

Mnogi su pomislili da su neobrazovanje i neinformisanost razlog iza besmislica koje je izgovorila, dok su neki čak rekli da je u pitanju “anti-srpska propaganda”.

Ipak, iza svega se krije daleko ljudskiji razlog, a to je ljubomora.

Nakon što je boravila u Srbiji gde je snimala film “In Secret”, Olsen je u emisiji na američkoj televiziji izjavila kako “niko ne treba da ide tamo” kao i da Srbija “nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja”.

Ona je istakla da Srbija “nema ništa svoje”, već da samo “uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju”, zbog čega je Srbija “kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga”.

Olsen je takođe rekla da misli kako ljudi u Srbiji “nemaju dobre manire kada je reč o bioskopu” i da je bilo “veoma frustrirajuće” boraviti u Srbiji.

Međutim, sudeći po njenim tvitovima iz vremena snimanja filma 2012. godine, Elizabet se u to vreme Beograd veoma sviđao. Šta se onda promenilo?

Ispostavilo se da je Elizabet Olsen ogorčena jer joj je bivši verenik oženio Srpkinju.

Olsen je 2014. godine raskinula veridbu sa glumcem Bojdom Holbrukom, zvezdom ostvarenja “Milk”, “Out of the Furnace”, “Run All Night”, “A Walk Among the Tombstones”, “Gone Girl”, kao i popularne serije “Narcos”.

Holbruk je posle raskida sa Olsenovom ušao u vezu sa Tatjanom Pajković, glumicom srpskog porekla.

Olsenova nikada nije iznela prave razloge raskida, a spekulisalo se da je navodno već tada postojala “konekcija” između Bojda i Tatjane.

Tatjana Pajković je rođena u Kopenhagenu, u Danskoj, a njen otac je glumac iz Crne Gore, Dragomir Pajković. U 21. godini se iz Kopenhagena seli u Njujork, gde je planirala da nastavi svoju muzičku karijeru, ali je počela da se bavi modelingom. Tada je shvatila da će glumom savršeno iskombinovati sve svoje talente i veštine, a ubrzo je dobila ulogu u ostvarenju “The Transporter Refueled” u kojem je igrala Mariju.

Tatjana i Bojd venčali su se 2018. godine i imaju sina Deja.

"U Čikago smo došli zato što su se u Čikagu Tomi desile neke važne stvari. On je ovde došao nakon što je saznao da je…

Posted by Serbian Times on Tuesday, April 6, 2021

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen YouTube Team Coco; Instagram @tatianatuts

Advertisement