Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 45%
Pressure: 30"Hg
UV index: 4
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
63°F
64°F
63°F
63°F
63°F
TueWedThuFriSat
70°F / 63°F
68°F / 50°F
59°F / 46°F
55°F / 43°F
52°F / 41°F

Published 11 months ago

By Serbian Times

LJUBAV NA SRPSKO-HOLIVUDSKI NAČIN: Mladen verio Milicu na krovu Šumadije! (FOTO)

Ništa nije teško uraditi za osobu koju volite, a tom parolom vodio se i mladi Mladen Mišić iz mladenovačkog sela Kusadak. Želeo je da svojoj devojci priredi veridbu za pamćenje i u tome uspeo. U pomoć su mu pritekli dobri prijatelji koji su sve isplanirali do sitnih detalja, pa je Milica rekla “da” ni manje, ni više već u Holivudu. Doduše, onom srpskom odakle pogled puca na pola Šumadije, na ljubavnoj platformi napravljenoj specijalno za ove prilike.

-Milica nije znala apsolutno ništa do poslednjeg trenutka, čak nije ni slutila šta joj spremamo. Oboje su bili oduševljeni kako smo sve odradili, a mesto im se posebno svidelo, svi smo bili uzbuđeni kako će reagovati da li će sve ići po planu, ali hvala Bogu sve je ispalo savršeno. Sudbonosno ‘da’ naša mlada izgovorila je na ‘platformi ljubavi’ koja je savršeno mesto za ovakve trenutke. , kaže za RINU Đorđe Bukvić, jedan od Mladenovih prijatelja koji je učestvovao u organizaciji veridbe.

Mladen i Milica su prema rečima prijatelja zajedno oko dve godine. O ovom prelepom trenutku na Holivudu svedočili su pored Đorđa još i Nemanja Marinković, Marija Bukvić, Andrijana Vesić i Nemanja Milojević.

Srpski Holivud na Rudniku nikao je pre više od deset godina i to zahvaljujući entuzijazmu meštanina Ivana Jakovljevića. Osim dobro poznatih slova, Ivo Car je težio da obogati sadržaje, pa se tako tu nalazi najveća ljujaška u Srbiji, ali i već pomenuta platforma ljubavi.

PROČITAJTE VIŠE:

-Platforma je postavljena u avgustu 2021. godine, u čast supruginog i mog desetogodišnjeg braka. Oko mesec dana sam radio na izgradnji, sve je od drveta, bagremovog i čamovog. Nakon izgradnje, platforma je postala izuzetno popularna kod posetilaca, posebno mladih, zaljubljenih parova.Bilo je već nekoliko prosidbi kod nas i to nam je poslužilo kao inspiracija za stvaranje „Ludog kamena“ u šumi nadomak natpisa ‘Srpski Holivud’, rekao je Ivan.

On ističe da se neće zaustaviti sa novitetima i da već ima nekoliko ideja koje bi voleo da realizuje u skorijem periodu.

POVEZANE TEME:

SVE ĐOKE NA JEDNOM MESTU: Bira se najsnažniji, najveći i najmanji Đorđe, u žiriju i žene! (FOTO)

OVDE SE PRAVI ČUVENI KAČAMAK: Specifičan ukus privlači na hiljade posetilaca na zapad Srbije! (FOTO)

SVIRAJU INSTRUMENTE ZA KOJE JOŠ NISTE ČULI: Ove momke povezuje ljubav prema srpskoj tradiciji, narodnim običajima i folkloru!

Izvor: RINA
Foto: RINA

YOU MAY LIKE