Chicago
72°
Partly Cloudy
6:41 am6:43 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 11mph NE
Humidity: 75%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 1
TueWedThu
72/63°F
66/63°F
66/59°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

LAUŠEVIĆ HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Glumcu se stanje naglo pogoršalo, o njemu brine veliki broj lekara!

Glumac Žarko Laušević hitno je hospitalizovan. On je pre nekoliko dana primljen u KBC “Bežanijska kosa” gde se i dalje nalazi, a o njemu brine veliki broj lekara.

Naime, narušeno zdravstveno stanje glumca od pre nekoliko meseci kulminiralo je poslednjih dana, pa je hitno hospitalizovan.

Žarko Laušević je i dalje na ispitivanjima, a izvor blizak glumcu rekao je da bez obzira na situaciju Laušević nije želeo da propusti nastavak snimanja serije “Kalkanski krugovi” tokom leta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu.

Njemu su tokom vikenda urađene hitne analize krvi, te će dalji tok lečenja biti određen spram toga.

On se upravo zbog privatnosti u bolnici “Bežanijska kosa” nalazi u apartmanu, gde o njemu brine veliki broj lekara i drugo medicinsko osoblje.

Inače, nakon što se u maju prošle godine zauvek vratio u Srbiju posle 20 godina, susedi su otkrili kako se poznati glumac ponaša u svoja četiri zida.

-Nakon što je izašao iz zatvora i počeo da radi projekte u Srbiji, tada je još živeo u Americi, skoro da ga nismo ni viđali. Nekada je spavao u hotelima, nekada u stanu. Retko se mogao sresti, mislim da je čak u Srbiju dolazio na nekoliko dana, tek toliko da završi šta ima na snimanju i da se vrati, počinje priču stariji gospodin koji živi u blizini.

-Kada su se vratili zauvek u Srbiju ili makar na duži period jer mi je njegov prijatelj rekao da će odlaziti i za Ameriku kada Aneta bude morala da radi velike projekte, viđamo ih češće. U početku se skrivao, u smislu da se mogao videti samo uveče. Znali smo da im treba mir i kao komšije smo se trudili da ih ne remetimo. Ona je bila aktivnija, viđali smo je u šetnji sa psom, ali njega retko.

PROČITAJTE VIŠE:

MAJKA MI JE UMRLA OD IZLIVA KRVI NA MOZAK, A OTAC ALKOHOLIČAR ME JE ISTERAO IZ STANA: Potresna ispovest mame najbolje srpske atletičarke, Ivane Vulete! (FOTO)

KRALJICA SRPSKE ATLETIKE: Skokom od 7.14metara, Ivana Vuleta je postala šampionka sveta u skoku udalj!

PLJUVALA SRBE, PA PONOVO UDARILA NA NOVAKA: Bivša teniserka tvrdi da je Noletova pobeda neregularna! (FOTO)

Izvor: Blic
Foto: Vesna Lalić/ RAS Srbija

YOU MAY LIKE