Published 2 months ago

By Serbian Times

KUVANJE SA PRINCEZOM KATARINOM: Karađorđevići učestvovali u poznatom američkom TV programu! (VIDEO)

Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Кatarina Karađorđević učestvovali su u porodičnom programu gospođe Vlade Vladić „Кuvanje i deca“, koji se trenutno emituje na više od 300 javnih televizijskih stanica u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.

Glavni fokus epizode bio je humanitarni rad Njenog Кraljevskog Visočanstva i njena posvećenost pomaganju i pružanju podrške narodu Srbije i Republike Srpske. Dok su spremale tradicionalne srpske kolače, vanilice, Princeza je sa gospođom Vladić podelila zanimljive priče iz svog života, uspomene iz detinjstva, kao i lična iskustva koja su je usmerila i uputila na životnu misiju da svojim humanitarnim radom doprinosi životima ljudi.

Vladić je za potrebe ove epizode posetila i jednu od institucija koje su više puta dobijale pomoć od Fondacije Princeze Кatarine, Dom za decu bez roditeljskog staranja „Drinka Pavlović“, kako bi čula i njihova iskustva.

Želja gospođe Vladić da široj javnosti prikaže ličnu stranu Princeze, ali i da predstavi tradicionalno srpsko gostoprimstvo, rezultirala je ovom epizodom, koji je dostupan za gledanje i na JuTjubu.

Vlada Vladić je osnivač i izvršni direktor organizacije „Vladino seme života“, koja zajedno sa njenom televizijskom emisijom predstavlja težnju da se porodice i zajednice povežu, deleći ljubav prema kvalitetnom porodičnom zajedničkom vremenu, radost zajedničkog kuvanja i iskustva kada su porodice uključene u proces zajedničkog donošenja hrane na sto.

Porodice su pogođene mnogim društvenim, ekonomskim, fizičkim i globalnim problemima koji su van njihove kontrole i koji otežavaju pronalaženje veza. Glavni motiv je da se ponovnim povezivanjem porodica i jačanjem zajednica pozitivno utiče na buduće generacije.

POVEZANE TEME:

APEL SRPSKE CRKVE U DOMINIKANI: “Podigli smo hram, molimo sve u Americi, Srbiju i svetu da nam pomognu da ga završimo!”

SRBI U ČIKAGU NISU ZABORAVILI ĐENERALA DRAŽU: Pomen prvom evropskom gerilcu u manastiru Svetog Save u Libertivilu (FOTO)

SUPER VEST ZA DIJASPORU! Dva studenta smislila kako da pomognu ljudima u inostranstvu i od toga napravili sjajan biznis!

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen YouTube / VLADA’S PLACE

YOU MAY LIKE