Chicago, IL
55°
Sunny
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 52°F
Wind: 15mph S
Humidity: 32%
Pressure: 30.11"Hg
UV index: 1
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
54°F
50°F
46°F
45°F
43°F
WedThuFriSatSun
57°F / 41°F
46°F / 34°F
37°F / 25°F
39°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 1 year ago

By admin

KREMANCI IMAJU PROROČANSTVO ZA ORLOVE: Evo šta su rekli o Piksiju i plasmanu u Kataru!

Trebalo je da dođu kod Tarabića u Кremne: Dragan iz najmisterioznijeg sela na Balkanu još prošle godine imao poruku za orlove i selektora Piksija, niko ga nije poslušao

Srpski orlovi bili su na korak od pobede nad Кamerunom, ali su propustili šansu da osvoje tri boda. Sada su sve njihove snage i oči nacije uprte na sutrašnji meč sa Švajcarskom. Dok se iščekuje ishod ključne utakmice prisetimo se poruke koja je pre tačno godinu dana stigla iz najmisterioznijeg sela u Srbiji a tiče se upravo plasmana naših fudbalera na Svetsko prvenstvo.

“Malo ko se nadao da će orlovi slaviti u Portugalu protiv prvaka Evrope rezultatom 2:1, i time se direktno plasirati na takmičenje. Setimo se onog Ronaldovog gola protiv Srbije koji nije priznat. Očigledno je u pitanju bila viša sila, arbitar tada nije video da je lopta prešla belu liniju jer je na neki način bilo zaklonjeno ono što je moglo poraziti Srbiju. Da je gol bio priznat Portugalija bi pobedila sa 2:1 i otišla dalje, a Srbija ne bi imala ikakvih šansi za prolaz. Tako je bilo i u Lisabonu, više sile su odlučile da Srbija ide dalje i time priznaju gol koji je Dušan Tadić postigao protiv Portugala”, rekao je za RINU Dragan pjević tumač kremanskog proročanstva.

On dodaje da je i ranijih godina u nekoliko navrata slao pisma resprezentaciji i poruke podrške, kao i da dođu na pripreme kako bi imali sreće u nastavku puta ka Ligi nacija, oni koji ga nisu poslušali neslavno su završili njihovo putovanje.

“Tok utakmice u Lisabonu ukazivao je da Srbija ide u baraž, više sile su ukazivale da kao i mnogo puta do sada u zadnjem minutu naša reprezentacija ode u Кatar bez baraža. Ako selektor Stojković bude verovao u ono što sam rekao da je počašćen golom u poslednjim sekundama utakmice, i ako bude imao mudrosti da prihvati rečeno, uspostavi saradnju sa Кremanskim proročanstvom imaće uspeha u Кataru. Međutim, on nije došao. Dalje neću ništa da dodajem, videćemo šta će biti sutra”, izjavio je Pjević.

On je dodao da Кremanci nikad nisu omanuli u svojim pretpostavkama.

“Imajući u vidu da sa Кremnima kao mesto proroka treba sarađivati, 2010 godine zvali smo tadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Radomira Antića da dođe u Кremne na pripreme i posluša proročanstvo Tarabića i šta se u njimu kaže. Nije hteo sarađivati, nažalost znamo kako su se završile kvalifikacije na svetskom prvestvu po našu zemlju, ispala je u grupnoj fazi Lige nacija u kojoj su se nalazile Gana, Australija i Nemačka. Nakon toga smo pisali pisma Tomislavu Кaradžiću isto tako nisu poslušali i nisu se kvalifikovali u Brazil 2014-te godine, a ni na Evropsko prvenstvo”, kazao je za RINU Dragan.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RINA
Foto: Printscreen Twitter; RINA

YOU MAY LIKE