Chicago
45°
Магла
6:58 am4:20 pm CST
Осећај: 39°F
Ветар: 10mph NE
Влажност: 84%
Притисак: 29.88"Hg
УВ индекс: 0
СубНедПон
45/39°F
43/34°F
43/34°F

Published 2 godine ranije

By admin

KONSTRAKTINA PESMA ODUŠEVILA ZAPAD: ‘In corpore sano’ nominovana za najbolji tekst Evrosonga!

Pesma „In corpore sano“ kojom Konstrakta predstavlja Srbiju na „Pesmi Evrovizije“ nalazi se među šest nominovanih za najbolji tekst ovogodišnjeg takmičenja, objavio je portal Eurostory.nl.

„Uvodna rečenica za ‘In corpore sano’ bi mogla biti najupečatljivija uvodna rečenica svih pesama Evrovizije kroz istoriju: „Koja li je tajna zdrave kose, Megan Markl?“. Nakon izlaganja o hidrataciji i kesama ispod očiju, imamo replike na temu. … slezina. Deo tela koji se takođe nikada ranije nije pominjao na takmičenju za Evroviziju”, napisao je portal Eurostory.nl komentarišući Konstraktinu pesmu.

“Ostatak tekstova je prilično bizaran, ali ne i nekoherentan: oni se zapravo grade ka argumentaciji koja se dotiče nemogućih standarda lepote i zdravstvenih zahteva postavljenih za javne ličnosti. Završetak gotovo očajnim: „Šta ćemo sada?““, dodaje se.

Pored teksta Konstraktine numere „In corpore sano“, nominovane su i pesme iz Australije, Velike Britanije, Italije, Ukrajine i Švajcarske, a dobitnika nagrade biraju žiri i publika koja može da glasa na portalu Eurostory.nl.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Danas
Foto: Printscreen YouTube / Eurovision Song Contest

YOU MAY LIKE