Chicago, IL
61°
Fair
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 13mph SSW
Humidity: 56%
Pressure: 29.71"Hg
UV index: 0
5 am6 am7 am8 am9 am
61°F
61°F
61°F
63°F
64°F
MonTueWedThuFri
64°F / 48°F
66°F / 61°F
66°F / 50°F
59°F / 45°F
57°F / 41°F

Published 2 years ago

By admin

KONAN IZ RUME NE GUBI VREME: Cepa drva za bolesnu decu, pomaže svima koji nemaju da plate! (FOTO)

Viktor je cepao drva za Dušana, Ognjena, Vanju, Doroteu, Vukana, Vasilija, Bratislava, za sve kojima je bio neophodan novac za lečenje

Konan iz Rume, najpoželjniji zet Srbije, najhumaniji mladić, najpoželjniji neženja samo su neki od epiteta koje pripisuju 28-godišnjem Viktoru iz Rume.

Viktor je sinonim za pobedu, ali Viktor je sinonim i za humanost. Ovaj plemeniti mladić ima 28 godina i ogromno srce, u slobodno vreme cepa drva u humanitarne svrhe. Da, dobro ste pročitali cepa drva i to potpuno besplatno starima, bolesnima, ugroženima, pišu Novosti.

Cepa drva i onima koji su u mogućnosti da plate, ali pod uslovom da te pare umesto njemu uplate za neko bolesno dete.

Viktor je cepao drva za Dušana, Ognjena, Vanju, Doroteu, Vukana, Vasilija, Bratislava, za sve kojima je bio neophodan novac za lečenje.

Koliko metara je prošlo kroz njegovu sekiru ne zna niko, na neverovatnih 85 adresa je ovaj mladić cepao drva i to u proseku 7 do 8 metara po adresi.

“Poslednji put kada je cepao drva u humanitarne svrhe, posekao je ruku do kosti ali to ga nije sprečilo da završi posao. Poslednji metar iscepao je jednom rukom!”, kaže izvor.

Viktor je više nego skroman momak, koji ne želi da se eksponira preko svoje humanosti, ali njegov gest je zavredeo da Srbija čuje za ovog čoveka.

Iako nerado govori o sebi, saznali smo da je tri godine proveo u inostranstvu. Radio je u Luksemburgu i Francuskoj, nakon čega je odlučio da se vrati u Srbiju.

Viktor se bavio profesionalno fudbalom, sve dok se nije ozbiljno povredio kada je morao da prekine karijeru. Danas kondiciju održava tako što cepa drva, a u pauzi radi sklekove.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Facebook / V Kao Viktor

YOU MAY LIKE