Connect with us

Dijaspora

KO JE ČOVEK KOJI JE KUPIO CEO SPRAT U KULI BEOGRAD: Gastarbajter i svekar folk pevačice iskeširao 15 miliona evra

Published

on

Ljudi u Srbiji saznali su u petak da je jedan Srbin kupio ceo sprat u Beogradu na vodi u Kuli Beograd. Ispostavilo se da je u pitanju Sveta Todorović, svekar pevačice Dragane Jane Todorović. On je kupio sprat za sebe za 15.000.000 evra.

U pitanju je čovek koji u Minhenu i Beogradu ima poslovnu imperiju. Njegove vile, autoparkovi, spratovi sa odećom, obućom liče na tržne centre jer je njegova preminula supruga Berina, poreklom iz Sarajeva, veliki značaj pridavala odevanju. A Janina svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona.

Jana Todorović takođe ima skupocenu nekretninu, zamak, i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj. Grandiozno zdanje pre sedam godina kupio je pevačici njen svekar Sveta. Imanje se prostire na čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje. Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, a ima i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž.

Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna. U pomenutom dvorcu je čak i snimila spot za pesmu “Ja sam tvoja”, ali nije pričala da je u pitanju njena nekretnina.

Izvor: Kurir

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement