Chicago
66°
Rain Shower
6:41 am6:43 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 9mph SE
Humidity: 82%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 0
TueWedThu
70/61°F
66/61°F
66/59°F

Published 4 months ago

By Serbian Times

“KAO DA ME JE TAJSON UDARIO”: Bosanac preživeo udar groma u dvorištu porodične kuće, taj dan slavi kao drugi rođendan!

Bišćanin Ismet Alijagić Ćićmo 6. juni slaviće kao svoj drugi rođendan, nakon što je u dvorištu kuće u centru grada doživeo nezapamćeno iskustvo.

U jakom nevremenu koje je zahvatilo ovaj grad Alijagić je doživeo udar groma na metar od njega, ali je prošao bez povreda, pa mesto na kojem su vidljiva manja oštećenja planira trajno označiti.

–Kao i obično popodne sam provodio u bašti, u ambijentu kojeg sa suprugom ulepšavam za svoje unuke i decu, jer oni su u dijaspori pa se samo leti okupimo. Posmatrao sam jako olujno nevreme i slučajno počeo snimati kako jaka kiša ukrašava cveće. Nisam ni slutio šta će se desiti, iako je moj pas Masa pokazivala uznemirenost i strah. Drhtala je i nije se odmicala od mene – kaže Alijagić.

Igrom slučaja, zabeležio je udar groma. Pogodio je u suncobran u bašti, na oko metar i po od mesta na kojem se nalazio.

–Kao da me Tajson udario. Vidio sam bljesak i osetio jak udar koji me je “oduvao” u unutrašnjost šadrvana. Na trenutak sam pomislio da mi je pogodio mobilni telefon i izbacio mi ga iz ruku. Oko minut sam ležao, a onda krenuo prema mobilnom telefonu s namerom da ga isključim, jer sam očekivao još jedan udar. Šok je prošao za nekoliko minuta, pa sam onda snimio i posledice. Straha i nije bilo, jer sam bio pripadnik specijalne policije i tri puta sam ranjen, ali ovo je svakako nešto što se ne može zaboraviti – dodaje Ismet Alijagić .

PROČITAJTE VIŠE:

TESLINA PREDVIĐANJA ZA BUDUĆNOST: Ovaj napitak biće eliksir života, a lek dobijen iz vazduha obnoviće Zemlju!

POSLEDNJI POTOMAK MEHMED PAŠE SOKOLOVIĆA: Muslimani su me oterali u zatvor jer sam se osećao Srbinom i voleo Srbiju!

SRPKINJA I NAJMOĆNIJA ŽENA EVROPE: Udali su je za gej sultana koji joj je oslepeo braću, a onda je njen štićenik preuzeo tron!

Izvor: Novosti
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE