Chicago
72°
Clear
6:49 am6:29 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
WedThuFri
79/64°F
72/54°F
61/46°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

“KAD JE GUŽVA VELIKA, TI KOLCE RASPALI”: Srbi napravili feštu na graničnom prelazu! (VIDEO)

Raspoloženje kada vas zadesi višesatno čekanje na graničnim prelazima možete popraviti na više načina, ali bi vam turisti iz Srbije koji su se noćas našli na granici između Severne Makedonije i naše zemlje, rekli da se ono najbolje popravlja “lekom” zvanim tradicionalno srpsko kolo.

I baš kada se činilo da je igranje srpskog kola, koje smo ove godine viđali na plažama, aerodromima i u samom moru, za ovu sezonu završeno, na Instagram stranici “017_dn” pojavio se snimak Srba koji su na graničnom prelazu Tabanovce rešili da zaigraju kolo i tako “ubiju” vreme. Kao pomoć imali su momka koji je svirao trubu.

Kako se može videti na samom snimku na ovoj Instagram stranici, Srbi su se, pored parkiranih autobusa, u velikom broju uhvatili za ruke i zaigrali naše tradicionalno kolo, a muzika im je dolazila iz trube koju je svirao vidno raspoložen momak.

“Živeće ovaj narod”

Video je oduševio mnoge, te se ispod snimka našao veliki broj pozitivnih komentara.

“Živeće ovaj narod”, “Bravo deco! Jedan narod jedna zemlja, svaka čast!”, “To bree”, “Ovakve situacije me rasplaču”, “Kad je gužva velika, ti kolce raspali”, bili su samo neki od komentara ispod ovog video snimka.

PROČITAJTE VIŠE:

GEST KOJI SLAMA SRCE: Dušan pešači do Ostroga po blagoslav za Despota i svu decu koja vode bitku za život! (FOTO)

NAJSKUPLJI LEK NA SVETU STIGAO U SRBIJU: Mali Lav sutra prima zolgensmu u Tiršovoj!

MILION KORAKA ZA MALU LENKU: Marko i Zoran istrčali od Novog Sada do Ostroga kako bi sakupili novac za lečenje devojčice (2)!

Izvor: Blic
Foto: Printscreen Instagram

YOU MAY LIKE