Chicago, IL
63°
Clear
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 7mph E
Humidity: 35%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
10 pm11 pm12 am1 am2 am
55°F
54°F
50°F
50°F
50°F
TueWedThuFriSat
70°F / 61°F
66°F / 48°F
57°F / 46°F
55°F / 43°F
52°F / 39°F

Published 2 years ago

By admin

“JUŽNI VETAR” NA HOLIVUDSKI NAČIN! Snima se američka verzija jednog od najgledanijih srpskih filmova!

Američki producenti od reditelja Miloša Avramovića otkupili su prava za rimejk “Južnog vetra”! Tom Hardi bi trebalo da igra Maraša, Džejk Džilenhol Baću, a Margo Robi Sofiju.

holivudsku verziju režiraće Jan Demanž, a glumiće neke od najvećih svetskih zvezda. Tomu Hardiju ponuđena je uloga Maraša (Miloš Biković), Džejk Džilenhol igraće Baću (Miodrag Radonjić), a Margo Robi Sofiju (Jovana Stojiljković).

– Producentska kuća iz Los Anđelesa otkupila je autorska prava za američku verziju srpskog hit filma! Amerikanci su bili oduševljeni kad su pogledali prvi deo filma Miloša Avramovića. S obzirom na to koliki uspeh je postigao u regionu, ubeđeni su da u njemu ima potencijala i za svetski blokbaster, ispričao je za Informer dobro obavešten izvor.

Američki producenti neće da štede novac! Oni žele da u svoj film dovedu neke od najvećih svetskih zvezda.

– Tomu Hardiju su već ponudili glavnu ulogu Petra Maraša. On je igrao u mnogim akcionim ostvarenjima, a za ulogu u filmu “Povratnik” 2015. nominovan je za Oskara. Tom neće biti jedina zvezda američkog “Južnog vetra”! Džejk Džilenhol, poznat po ulogama u “Spajdermenu” i “Planini Broukbek”, jedan je od najvećih pikova za ulogu Baće. On je vrstan glumac koji se snalazi u svim žanrovima, zato smatraju da bi odlično odglumio komičnog, a u isto vreme i opasnog krimosa – priča naš izvor i objašnjava zbog čega je Margo Robi u trci za glavni ženski lik:

– Margo je oduševila svet ulogom u filmu “Bilo jednom u Holivudu” 2019. Osim toga, jedna je od najatraktivnijih i najpopularnijih glumica. Producenti je upravo ovih dana ubeđuju da prihvati ulogu Sofije.

Izvor: Informer Foto: Promo/Nemanja Miščević

YOU MAY LIKE