Connect with us

Dijaspora

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA: Srbin iz Čikaga preminuo u kamionu, ostavio trudnu ženu i četvoro dece

Published

on

Loše vesti sustižu jedna drugu ovih dana među srpskom zajednicom u Čikagu i okolini. Nakon teške brodske nesreće u kojoj je život izgubio Miloš Marjanović, a povređeno pet naših državljana, život je na radnom mestu, za volanom kamiona, izgubio i Zoran Karović (50).

Zorana je srce izdalo dok je bio na putu u Floridi i obavljao svoje redovne zadatke, a njegovu i tragediju uputpunjuje činjenica da je iza sebe ostavio trudnu suprugu u šestom mesecu trudnoće i četvoro dece, sinove Adama, Aleksandra, Luku i Nikolu.

-Ovo je težak udarac za sve nas, izgubili smo oca, supruga, predivnog čoveka koji je bio veliki oslonac svima nama. Sada moramo dalje, što će biti veoma teško jer ja, na žalost, nisam u stanju da radim zbog poodmakle trudnoće. Hvala svima koji su nam se javili sa željom da pomognu, dirnulo me jer nisam ni znala koliko pravih prijatelja imamo dok se ovo nije desilo, kroz suze Zoranova supruga Emina Požegić.

TEŽAK UDARAC ZA PORODICU: Zoran sa suprugom Eminom i sinom Adamom

Povodom ove nesreće oglasili su se Zoranovi prijatelji, koji su na platformi GoFundMe objavili sledeće:

“Zoran je bio čovek velikog srca, dirnuo je toliko života i duboko će nam nedostajati. Iza sebe je ostavio trudnu suprugu Eminu i četiri sina. Svako ko je poznavao Zorana zna da je uvek bio tu da pomogne drugima i sada je na nas red da pomognemo njegovoj porodici. Prikupljamo novac za pokrivanje troškova sahrane i parastosa jer je njegova smrt bila potpuno neočekivana. Sav višak novca ići će Zoranovoj trudnoj supruzi da joj pomogne u životnim troškovima jer neko vreme neće moći da radi. Veoma cenimo vaše donacije, ali i vaše molitve tokom ovog teškog vremena. Večna Pamjat”, piše u poruci koji su ostavili prijatelji.

Svi oni koji žele da pomognu Zoranovoj trudnoj supruzi i četvoro mališana mogu to učiniti preko OVOG LINKA na platformi GoFundMe.

Milina Gerasimov, ujna Zorana Karovića, duboko je potrešena onim što se dogodilo.

-Svi smo ostali bez reči, iznenadio nas je, otišao je a da to niko nije mogao da pretpostavi. Poznajem Zorana od njegovog rođenja, čuvala sam ga kad je bio mali, zvala ga “blesavo moje” jer je bio vrlo nemiran. A sad je otišao bez pozdrava i ostavio veliku prazninu. Nek mu Bog da pokoj duši, nadam se da će sva njegova deca biti zbrinuta i da će im dobri ljudi pomoći da lakše prevaziđu ovu tešku situaciju, kaže gospođa Gerasimov.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Privatna arhiva

Advertisement