Connect with us

aktuelno

JOŠ JEDNA SRPSKA TRAGEDIJA U AMERICI: Miloš(44) izdahnuo za volanom kamiona, iscrpljujući život uzeo danak

Published

on

Još jedna tužna vest juče je prostrujala među srpskom zajednicom u Čikagu i Sjedinjenim Američkim Državama, još jedan izgubljen život…Miloš Nemec, rođen u Beogradu, otac troje dece, juče je iznenada preminuo u 44.godini života.

Njegovo beživotno telo pronašle su kolege za volanom parkiranog kamiona na jednom autoputu. Miloš, koji već duži niz godina radi kao profesionalni vozač, krenuo je na put, kao toliko puta do sada, ali nije uspeo da istovari turu i izvrši svoj poslednji zadatak.

Prema prvim informacijama, njegovo srce nije izdržalo napore kojima je bilo izloženo u poslednje vreme. Boreći se da zaradi novac i obezbedi porodicu, suprugu i dve ćerke u Americi, ali i onu koja je ostala u Srbiji, Miloš Nemec je, prema kazivanju prijatelja, danonoćno vozio, danima ostajao na putu, bez redovnog sna i odmora. Po svemu sudeći, takav život na kraju je uzeo danak.

PORODICA OSTALA BEZ OCA I OSLONCA: Miloš Nemec sa ćerkicom

Miloš je bio omiljen u društvu, poštovan od kolega i poslodavaca, odani navijač Crvene Zvezde i čovek koji je znao da pomogne drugoma u nevolji. Na žalost, kobnoga jutra njemu nije imao ko da pomogne.

Iza sebe je ostavio tri maloletne ćerke, jednu koja živi u Srbiji i dve u Americi.

Njegovi prijatelji juče su pokrenuli kampanju za prikupljanje novca ne bi li se se finansijski pomogla njegova deca i porodica, ali i obavio transport posmrtnih ostataka u Srbiju, gde bi trebalo da bude sahranjen.

Novac za pomoć porodici Miloša Nemeca možete donirati OVDE.

Tekst: Antonije Kovačević Foto: Facebook/Privatna arhiva

Advertisement