Chicago
75°
Partly Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 75°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 64%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
SatSunMon
73/59°F
72/63°F
70/61°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

JOKIĆ OTPUTOVAO U NAPULJ: Srpski as posetio svoje omiljeno mesto, Italijan ga častio pivom! (FOTO, VIDEO)

Nikakva egzotika ili skupoceni provodi. Nikola Jokić svoj odmor provodi na mestu gde se oseća najlepše, a to je hipodrom.

Posle somborskog, na red je došao “Anjano” u Italiji. Tamo je Jokić uslikan kako priprema svoje konje za trke.

Blago je reći da su Italijani bili iznenađeni kada su videli Nikolu.

Ništa novo kod Jokića. Slava i milioni neće promeniti ovog čoveka, zato možemo samo još jednom da ponovimo – veliki, Nikola Jokić.

Odvojio vreme za fanove

Uslikan je Jokić u Napulju, a konačno je stigla priča iz Italije, od jednog njegovog fana, Mikaela, koji je do tančina pojasnio šta je sve morao da prođe da bi se susreo sa Nikolom Jokićem.

On je svoju priču ispričao za “Storie a Spicchi”, a mi pismo prenosimo u celosti.

-Zdravo svima, ja sam Mišel. Želeo bih da vam ispričam priču o svom susretu sa najboljim igračem na svetu. Pre nekoliko dana mi je prijatelj koji se bavi konjskim trkama rekao da će Nikola Jokić biti na trkalištu Anjano u Napulju gde će pratiti trku Emili Pani, najmlađeg konja u svojoj štali “Dream Catcher”. Da ne bih bio praznih ruku i “bezvezan”, istog dana sam otišao da kupim neki dres Nagetsa, i u jednoj retkonjo radnji u gradu sam našao samo jedan model iz Denvera. Bio je to broj 15, ali, Karmelo Entoni.

-Znao sam da ga ne mogu namamiti dresom koji nije njegov, ali, otišao sam na hipodrom i čim sam ga ugledao, odmah sam tražio autogram. Odgovor je bio kratak – ne. Rekao mi je da je napet, pošto će mu konj uskoro trčati i da ne želi da ga ometa. Kako ga ne bih nervirao, otišao sam čekajući da se trka završi. Problem se dogodio kada trka nije bila baš najbolja, video sam ga tamnog u licu kako ide nazad ka svom boksu, tad sam mislio da je vreme da odem.

-Ovog puta sam bio dosta daleko, a ljudi su snimali i pravili video zapise. Pokušavao sam da ga dozovem sa pozivom da želim samo autogram, ništa više. Ali je opet pokazao prstom u ne, pošto je bio razočaran trkom. Odlučio sam da odem, ali mi je prijatelj predložio jednu ideju. To je da odemo u supermarket i kupimo dva piva. Kad sam se vratio na trkalište, Jokić je bio kod svog konja, dovikao sam ga i pokazao mu dva piva rekavši da imam poklon za njega. Sad se nasmejao, podigao je palac i rukom mi rekao da uđem.

-Pričali smo 10 minuta, ispijali smo pivo, a onda mi je rekao da njegov konj nije ostavio dobar utisak, ali da obećava i uveren je da ima još pet i da će se opustit u narednih nekoliko dana da ih prati na drugim trkama. Kunem se, nikada nisam video tako iznenadnu promenu raspoloženja između pokazivanja dresa Denvera i kad sam se vratio s pivom. Smešno je, ali bilo je neverovatno i još ne mogu da verujem. Na kraju mi se potpisao i na dres.

POVEZANE TEME:

IVAN POSEBNOM TEHNIKOM STVARA UMETNOST: Urezao Jokićev lik na drvo, a sada želi da mu lično uruči portret! (FOTO)

NE ZANIMA GA LUKSUZ: Evo zašto Nikola Jokić ne ide na more i na egzotične destinacije!

JEDINI BELAC U MORU CRNACA: Šekil O’Nil svrstao Jokića među najbolje centre svih vremena! (FOTO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Twitter @StorieASpicchi

YOU MAY LIKE