Connect with us

sport

JOKIĆ ODAO PRIZNANJE POSLE PORAZA: Nije kriv umor, Nurkić je igrao odličnu odbranu! (VIDEO)

Published

on

Nikola Jokić sinoć nije bio na svom nivou, a kada je tako Denver obično gubi utakmice. On je partiju okončao sa 16 poena, a posle meča novinarima je rekao da umor nije razlog njegove slabe partije, već odlična igra Jusufa Nurkića.

“Dajte Nurkiću priznanje, igrao je dobru odbranu. Ne samo on, cela ekipa Portlanda. Čak i kada sam bio na otvorenom šutu… Ipak, Nurkić je bio sjajan”, istakao je srpski as.

Jokić je rekao da se neće forsirati u nastavku serije, već da će igrati na način na koji zna.

“Neću da forsiram. Igraću kao što sam do sada, na jedini način koji znam”, kazao je.

Jokić je govorio i o razlozima poraza u četvrtom meču plej ofa protiv Portlanda, posle kojeg je 2-2 u pobedama.

“Ne možemo da budemo zadovoljni. Portland je opasan tim, ne možemo da budemo ležerni i ne smemo da imamo relaksiran mentalitet. Loše smo odigrali, oni su imali energiju, mnogo veću od nas, a mi nismo odgovorili. Moramo da budemo mnogo bolji”, zaključio je Jokić.

Jokić je naglasio da svako mora da pođe od sebe i preuzme odgovornost.

“Sjajna je ekipa Portland, sa mnogo talentovanih igrača, mnogo oružja na terenu imaju. Njihovi starteri su nas razbili, nismo imali rešenje, bili su na mnogo višem nivou od nas. Mi smo bili usporeni, svaki šut kao da je bio kratak, kretnja spora… Šta da se radi, izgubili smo, 2-2 je i idemo u Denver da vidimo šta će biti”, zaključio je momak iz Sombora.

Peti meč ovih rivala na programu je utorak, 1. juna.

Izvor: Dnevni Avaz
Foto: Printscreen YouTube / Denver Nuggets, ESPN SportsCenter

Advertisement