Chicago
50°
Делимично облачно
6:57 am4:20 pm CST
Осећај: 45°F
Ветар: 17mph SW
Влажност: 56%
Притисак: 29.8"Hg
УВ индекс: 2
ПетСубНед
43/39°F
43/37°F
41/32°F

Published 2 godine ranije

By Antonije Kovačević

JEDAN DRAŽEN IZ HRVATSKE OBJASNIO SVE: Pedofili, egoisti, kleptomani, narkomani i… Đoković!

U moru medijskih i napisa na društvenim mrežama o slučaju “Đoković & Australian Open” izdvojili smo ono što je na Fejsbuku objavio gospodin Dražen Breglec iz Novske, u Hrvatskoj.

Njegov post prenosimo u celosti:

“U povijesti sporta na velikim natjecanjima nastupali su: homofobi, prevaranti, utajivači poreza, pedofili, obiteljski nasilnici, vjerski fundamentalisti, silovatelji, kleptomani, egoisti, raznorazni podmukli introverti, narkomani, uskogrudni sebičnjaci, zavidni egomanijaci, umišljene sitne duše, loši ljudi svih mogućih rasa, uvjerenja i nacija, pa i pravi paceri u sportu kojim se bave.

I nastupali su i u fašističkim i u komunističkim diktaturama, u despotskim i ilibelarnim uredjenjima. I nikada, nijednom ološu nijedna ološ država nije zabranila nastupati jer je ološ.

Samo je AUSTRALIJA zabranila nastupati sportašu, šampionu, a prije svega čovjeku koji je sve suprotno od gore navedenog. I samo sada, u doba dominacije kovid fundamentalizma, tome aplaudira krema društva koje sebe doživljava demokratskim.

Neće se nikad zaboraviti to što radite i to kako se ponašate: i vi oni koji ste akteri i vi koji tome aplaudirate a bogami i vi koji šutite i čekate da drugi obave posao za vas.”

Tekst: Dražen Beglec Foto: Youtube

YOU MAY LIKE