Chicago
64°
Mostly Cloudy
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 1mph ESE
Humidity: 83%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
SatSunMon
77/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

IZGUBILI SU MAMU, A SADA I TATU: Pomozimo Anđeli i Nikoli da lakše prebole porodičnu tragediju!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se pre dve nedelje dogodila u Čikagu život je izgubio Zoran Savić (37). Da nesreća bude veća, iza njega je ostalo dvoje siročadi, mali Anđela (12) i Nikola (15).

Za porodicu Savić protekle godine su bile godine tuge i nesreće. Prvo je preminula Anđelina i Nikolina majka Nada, a onda je u njihov dom 26.septembra stigla još jedna šokantna i tužna vest – otac Zoran je poginuo vozeći motor.

Dvoje mališana ostali su bez roditelja, na brigu i staranje baki Ružici i dedi Dunji, koji je u srpskoj zajednici poznat po tome što je vodio nekada kultni džez klub “Serbian village” na Irving Parku.

Zoran je takođe bio muzičar, klavijaturista, ali se u poslednje vreme nije bavio muzikom

POMOZITE DA LAKŠE PREBOLE TEŠKE TRENUTKE: Posle majke, Nikola i Anđela ostali i bez tate Zorana

U ovoj teškoj situaciji oglasili su se i prijatelji Zorana Savića, koji su pokrenuli akciju za prikupljanje pomoći na platformi GoFundMe.

“Naš Zoran je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći. Molim Vas pomozite sa koliko god možete da skupimo nešto para njegovoj deci, koja su sad ostala bez oba roditelja. Izgubili su i majku pre nekoliko godina. Hvala”, poručio je Milan Đoković, Zoranov prijatelj.

Svi koji žele da pomognu Anđeli i Nikoli mogu to učiniti OVDE!

Takođe, Zoranovi prijatelji muzičari odlučili su da se u nedelju, 10.oktobra, od 8 časova (20h) okupe u restoranu Skadarliya, gde će biti održana humanitarna svirka sa koje će sav prihod da ode u korist Anđele i Nikole Savića.

Ulestvuju Play Band, Ljuba Zarić, Biljana&Miloš, DJ Boom, El Bueno i Milan Đoković, a svi su pozvani da svrate i da prema svojim mogućnostima učestvuju u ovom humanom događaju.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE