Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 84%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 3 months ago

By Duki Serbian

IZBACILI GA IZ ZGRADE ZATO ŠTO JE DOŠAO U ŠORCU: Bosanski penzioner se vratio u letnjoj haljini! (FOTO)

Ako se tokom leta uputite u bilo koju instituciju, pravila su jasna, morate biti pristojno obučeni. Istina je da nas visoke temperature teraju da budemo “nepristojni” jer temperature preko 35 Celzijusovih zahtevaju da imamo što je manje moguće garderobe na sebi.

U kategoriji “pobednik dana na Tviteru” je muškarac koji je bio ispraćen iz zgrade PIO fonda jer je, navodno, došao u šortsu.

Fotografiju je podelio korisnik “gospodar_pršljenova” i napisao da muškarca sa fotke nisu želeli da ga puste u zgradu jer je naprikladno obučen za instituciju. Kako objašnjava korisnik koji je podelio fotografiju: “U butiku preko puta kupio je haljinu i sve je ok”.

Na fotografiji muškarac u japankama i u plavoj tačkastoj letnjoj haljini uredno čeka svoj red.

“Radila sam na šalteru. Imala sam dva “slučaja”. Jedan je od devojke uzeo dugačku suknju i sve nas zabavio. Drugog nisu pustili u urednim bermudama, pa je kupio molerima par piva da sede u ulazu u gaćama, a on obukao radno odelo. Prljav i pocepan može?!”, “Pa, haljina je pristojne dužine”, “Važno je da nije iznad kolena”, samo su neki od komentara.

PROČITAJTE VIŠE:

SREBRO I BRONZA SIJAJU K’O ZLATO: Srpski matematičari osvojili dve medalje na Olimpijadi u Japanu!

MILOMIR OD DEČAKA IZ SIROTIŠTA POSTAO VLASNIK ČUVENE PEKARE: Poslušao je savet čoveka koji mu je dao posao i to mu je promenilo život!

MARIJA U ORANJU POBEDILA 50 MOMAKA! Devojka (23) iz Novog sela predstavljaće Srbiju na svetskom prvenstvu! (FOTO)

Izvor: Blic
Foto: Printscreen Twitter

YOU MAY LIKE