Connect with us

Amerika

ISTINA O SMRTI SRPSKOG MMA BORCA u AMERICI: Saša Perkić nije preminuo od posledica ranjavanja nožem

Published

on

Iako su juče dva američka medija prenela informaciju da je borac poznat u ringu pod imenom Srpski ratnik stradao nakon što je izboden nožem, to nije tačno, saznaje Serbian Times od izvora bliskih porodici

Juče je u medijima objavljena vest da je preminuo Saša Perkić (38), bivši MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik. Prema prvim informacijama, Perkić je podlegao ranama koje su mu nanete nožem u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je živeo i radio.

“Bivša MMA zvezda Srpski ratnik izboden na smrt”, izvestio je portal Amarketnjuz prenoseći potresne objave kojim su se Perkićevi mnogobrojni prijatelji oprostili od njega na društvenim mrežama. Počast su mu odale i bivše kolege iz sveta MMA.

Međutim, kako Serbian Times saznaje iz pouzdanih izvora bliskih porodici u srpskoj zajednici u Milvokiju, gradu u kome je Perkić živeo sa suprugom i dva sina, MMA borac je preminuo od posledica srčanog udara.

Informacija o njegovoj smrti, ipak, nema mnogo. Samo je još internet sajt “360NG” objavio da je naš borac preminuo nakon nedavnog incidenta u kojem je izboden.

TEŠKO RANJEN PROŠLE GODINE

Uz tragičnu vest preneli su podsećanje Perkićeve prijateljice na događaj iz januara 2017, kada je prebio lopove koji su pokušali da mu otmu kola i izboli ga nožem, pa je policija DNK kradljivaca, koji su pobegli glavom bez obzira, morala da uzima sa Perkićevih pesnica.

PREŽIVEO NAPAD 2017. GODINE: Saša Perkić pre dve godine izašao na kraj sa razbojnicima, glave mu došao srčani udar

“Mnogo godina je pazio na sve nas, a sada će nas paziti sa boljeg mesta. Bio je jedan od retkih časnih ljudi, neverovatan otac koga su mnogi voleli i poštovali. Njegov smisao za humor i osmeh zaista će nedostajati”, objavio je na svojoj internet stranici Džo-kets pab u Milvokoju, gde je Perkić radio kao obezbeđenje.

PRIJATELJI SKUPLJAJU NOVAC

Kako bi pomogao neutešnoj porodici Perkić, Sašin prijatelj pokrenuo je akciju prikupljanja novca na sajtu “GoFoundMe”. Objasnio je da na ovaj način želi da doprinese koliko može, te je zamolio sve koji su poznavali Sašu da pomognu simboličnim novčanim iznosom.

– Njegova dvojica sinova (7 i 5), njegova supruga Natali, kao i brat i sestra Nikola i Keli sada su u šoku, a ja sam želeo da im olakšam najbolje što sam mogao. Volimo te i nedostaješ nam. Reči ne mogu da opišu uticaj koji si imao na sve nas u Milvokiju i “preko vode” – napisao je Sašin prijatelj.

Tekst: Serbian Times/Blic.rs

Advertisement