Chicago
16°
Делимично облачно
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 1°F
Ветар: 14mph WNW
Влажност: 60%
Притисак: 30.21"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
41/32°F
46/34°F
41/36°F

Published 1 godina ranije

By admin

ISPOVEST DUŠANA TADIĆA POTRESLA HOLANDIJU: Imali su tri pištolja, ali ja sam iz Srbije!

Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić je pre skoro tri meseca napadnut od strane razbojnika usred Amsterdama, a sada je konačno odlučio da otkrije više o tom incidentu.

-Bio sam sa prijateljem na večeri u italijanskom restoranu, a kada sam posle toga došao, ispred kuće su me napala dva nepoznata čoveka. Iako sam nosio odelo i cipele, bio sam brži od njih, ali su me u jednom trenutku ipak sustigli na svom skuteru – započeo je Tadić svoju ispovest.

-Već u sledećem trenutku smo se tukli. Pomeranjem u levu i desnu stranu sam uspeo da ih razdvojim i tada sam prvo udario onog za kog mi se činilo da je glavni. Drugi me s leđa uhvatio za vrat, ali sam ga udario laktom.

Sa ove vremenske distance, najbolji fudbaler Ajaksa može hladne glave da sagleda čitavu situaciju.

-Tek kad pogledam unazad, shvatam da su stvari mogle da ispadnu totalno drugačije. Međutim, u tom trenutku sam bio pun adrenalina i išao sam u borbu.

Vratio se potom na sam obračun.

-Iako su imali tri vatrena oružja, ja sam neko ko se nikada ne odriče svog ponosa. Rođen sam u Srbiji i kao dete sam se dosta tukao. Osećao sam se dobro i snažno – rekao je Tadić, koji ne krije da se posle svega zapitao “Šta je ovo bilo?”.

Poslednjih godina su fudbaleri, ali i drugi sportisti širom planete neretko mete razbojnika.

-Ovakve stvari se prečesto dešavaju, i to ne samo fudbalerima. Ako se ljudi i ubuduće budu osećali nesigurno, napustiće mesta gde trenutno žive. To se odnosi i na mene, pošto mi je dobrobit porodice na prvom mestu. Nadam se da će ovi zločini biti zaustavljeni.

Posle incidenta od pre tri meseca, Tadić i njegova porodica povukli su očekivan potez.

-Sada imamo lično obezbeđenje, a preduzeli smo i druge mere predostrožnosti, o kojima mi policija ne dozvoljava da govorim – poručio je Tadić.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Novosti
Foto: Printscreen Instagram @dusantadic

YOU MAY LIKE