Connect with us

intervju

INTERVJU, OBRAD KESIĆ, 2.DEO: Tramp neće odustati, očekujem njegov politički povratak!

Published

on

Nakon što je u prvom delu ekskluzivno najavio da će novi američki predsednik uskoro imenovati Srbe u svoj kabinet, drugi deo intervjua sa Obradom Kesićem donosi britku analizu situacije u američkoj politici i velikih podela između konzervativaca i demokrata, sa prognozama budućih događaja i mogućeg drugog građanskog rata.

Najuticajniji i najobavešteni Srbin u Vašingtonu govori o tome da li će bivši predsednik Tramp i na koji način nastaviti svoju političku karijeru, u okviru Republikanske partije ili svog pokreta MAGA.

Čovek koji uvek zna ono o čemu drugi nagađaju govori o nelogičnostima i rupama u američkom zakonodavstvo, naročito onih koje se tiču izbornog procesa, u čemu Balkan može da bude uzor najmoćnijoj zemlji sveta. Kesić govori i o mogućnosti zloupotreba u nekim državama, gde je omogućio glasanje dok god jedna strana ne skupi dovoljno glasova za pobedu.

O ovome i drugim temama sa šefa predstavništva RS u Vašingtonu razgovarao je glavni urednik portala Serbian Times i kanala Serbian News Antonije Kovačević.

Pogledajte intervju posle kojeg će Vam neke stvari u Americi definitivno biti jasnije i zapratite Youtube kanal Serbian News USA da ne propustite ekskluzivne intervjue i zanimljive reportaže, kliknite OVDE!

AUTOR: Antonije Kovačević VIDEO: Saša Lukić

Advertisement