Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 7mph ENE
Humidity: 88%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

INCIDENT NA KONCERTU ALBANSKE PEVAČICE U NJUJORKU: Pokazala na sceni albanskog orla pa dobila telefon u glavu! (VIDEO)

Tokom svog koncerta u Njujorku, u nedelju 18.juna, američka pevačica albanskog porekla, Bebe Redža srušila se na binu kada ju je neko iz publike pogodio telefonom u lice. Ova 33-godišnja umetnica, koja je postala poznata tokom saradnje sa Davidom Getom i Martinom Gariksom, srušila se pre nego što su je članovi tima brzo evakuisali sa bine.

Nesvakidašnji događaj tokom koncerta američke pevačice albanskog porekla Bebe Redže. Ona je tokom koncerta u svoj performans uključila i pokazivanje albanskog dvoglavog orla. Odmah zatim iz publike je doleteo jedan telefon i pogodio je pravo u lice.

Pevačica se srušila „kao sveća“. Članovi njenog tima su veoma brzo reagovali tako što su joj pritekli u pomoć.

U gužvi, odgovornu osobu za ovaj događaj uočio je jedan pripadnik obezbeđenja. Muškarac je priznao da je bacio telefon i morao je da napusti prostorije, pod zvižducima i uvredama publike.

Kako prenose američki mediji, 27-godišnjaka je kasnije uhapsila policija. Otvorena je istraga gde će policija pokušati da utvrdi da li je namerno bacio telefon u lice pevačici.

Bila su potrebna tri šava na čelu Bebe Redže da zaleči njena rana. Nakon ove nesreće, otkazala je sastanak sa svojim fanovima zakazan posle koncerta. Za sada, 33-godišnja pevačica, koja je hitno bila hospitalizovana, nije govorila o svojoj nesreći.

Bebe Redža je rođena u Americi, otac joj je rođen u Severnoj Makedoniji, a majka je takođe poreklom Albanka rođena u Americi.

PROČITAJTE VIŠE:

PLJUŠTE KAZNE: ABA liga sankcioniše Crvenu zvezdu i Partizan zbog dešavanja u trećoj utakmici!

POSLEDNJI SRBIN SA MISIJE APOLO: Tesla je u našim životima svaki dan, vreme je za prvog srpskog astronauta na Mesecu!

NATALIJA JE BEBA IZ IZBEGLIČKE KOLONE: Jokićeva supruga sa porodicom je izbegla iz Hrvatske tokom “Oluje” i završila na naslovnoj strani! (FOTO)

Izvor: Svi Srbi u Parizu
Foto: Printscreen Twitter @RossBernaud

YOU MAY LIKE