Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 7mph NE
Humidity: 86%
Pressure: 30.05"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 4 months ago

By Serbian Times

INCIDENT NA KALEMEGDANU: Deca prodavala sokove, na njih nasrnuo stariji muškarac, udarao ih i vređao!

Dvojica maloletnika napadnuti su na Kalemegdanu kada im je jedan stariji čovek, navodno prodavac u kalemegdanskom parku, zapretio jer su prodavali sok na jednoj od klupa u parku.

Snimak i detalji samog incidenta objavljeni su na društvenim mrežama i iz njih se može zaključiti da su dečaci na jednoj od klupa u beogradskom parku, prodavali sokove koje su doneli u prenosivim frižiderima. To je, po svemu sudeći, razjarilo „stalnog“ prodavca, starijeg čoveka, koji je odlučio da se i fizički obračuna sa dečacima.

Kako se može videti na snimku objavljenom na Tviteru, slučajna prolaznica je primetila kako stariji čovek drži za ruku vidno prestravljenog dečaka, a kada je prišla da proveri o čemu se radi, stariji čovek joj je rekao da produži dalje.

„Šta je bilo gospodine, šta se desilo“, upitala je žena koja je ceo slučaj usnimila, na šta joj je muškarac kazao da produži dalje i da je to njegov problem. Na konstataciju žene da će pozvati policiju ali da mora odmah da pusti dečakovu ruku, muškarac je odgovorio: „Prodaje sokove, a ja ovde prodajem sokove. Ja sam mu lepo rekao..“, na šta žena odgovara da je dečak maloletan i da pozove roditelje ili policiju ukoliko ima neki problem sa njim.

U kasnijem razgovoru sa dečacima autorka video snimka je saznala da je čovek više puta udario jednog od dvojice dečaka.

Šta je bio tačan epilog incidenta još nije poznato.

Redakcija portala „Nova“ je upitala policiju da li je muškarac sa snimka priveden, ali do zaključenja ovog teksta odgovor nismo dobili.

POVEZANE TEME:

UŽAS U FRANCUSKOJ: Muškarac nožem napao decu na igralištu, troje u kritičnom stanju! (VIDEO)

OTAC UTOPLJENOG DEČAKA NEUTEŠAN: Od svih na Adi, jedino je moj sin pokušao da pomogne drugu!

JEZIV ZLOČIN U ŠVAJCARSKOJ: Telo trogodišnje devojčice pronađeno u stanu srpskog para, otac i maćeha osumnjičeni za ubistvo ćerke!

Izvor: Nova.rs
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE