Connect with us

Srbija

IMA JOŠ POŠTENIH LJUDI: Marko na ulici pronašao novčanik, nije odustao dok ga nije vratio! (FOTO)

Published

on

Da još uvek ima poštenih mladića i pronalazača izgubljenih stvari, dokazao je i Marko Vasiljević iz sela Gornja Trnava kod Topole. Naime, ovaj mladić je pronašao izgubljeni novčanik, a vrlo brzo i vlasnicu kako bi joj isti vratio.

.„Vraćajući se sa posla, na ulici sam ugledao novčanik, u njemu su bila dokumenta, kartice iz banki i novac u kešu. Pogledao sam na ličnoj karti ko je vlasnik, međutim nisam poznavao gospođu. Poneo sam novčanik kući, rekao supruzi da pokuša da pronađe tu ženu putem društvenih mreža, što je i uradila. Vrlo brzo smo stupili u kontakt sa njom i dogovorili se gde da se nađemo da joj vratim novčanik“, rekao je za RINU ovaj pošteni nalazač.

Već narednog dana, Marko je vratio novčanik, a za njegovo dobro delo vlasnica je imala nagradu. Međutim, ovaj plemeniti mladić ističe, da nije razmišljao o novcu već mu je jedino bilo bitno da novčanik vrati.

„To je moglo da se desi bilo kome pa i meni, nema razloga da za dobro delo očekujemo neku nagradu. Mislim da je takav stav pogrešan. Svako od nas treba da uradi isto, jer nije sve u novcu, tu su dokumenta koja su mnogo bitnija od novčanica“, kaže Marko.

Za žene iz Srbije Amerikanci uvek navode da su “dobile genetski džek-pot”!

Posted by Serbian Times on Tuesday, April 6, 2021

Izvor: RINA
Foto: Pexels / RINA

Advertisement