Chicago, IL
55°
Fair
6:02 am7:36 pm CDT
Feels like: 50°F
Wind: 19mph W
Humidity: 33%
Pressure: 30.06"Hg
UV index: 1
7 pm8 pm9 pm10 pm11 pm
54°F
52°F
50°F
48°F
46°F
SatSunMonTueWed
50°F / 37°F
61°F / 41°F
64°F / 52°F
59°F / 41°F
46°F / 39°F

Published 2 years ago

By admin

ILON MASK GLASA ZA REPUBLIKANCE: Zbog Bajdenove nemoći milijarder promenio političko opredeljenje!

Izvršni direktor Tesle i SpejsEksa, Ilon Mask, otkrio je za koga planira da glasa, a mnoge je iznenadila njegova namera da se odvoji od uobičajenih stranačkih preferencija, pošto najbogatiji čovek sveta planira da po prvi put u svom životu glasa za republikanske kandidate.

“Kroz život sam glasao velikom većinom za demokrate. U suštini, nisam siguran, možda nikada nisam ni glasao za republikanca, samo da budem jasam. Na ovim izborima sada hoću”, rekao je Mask gostujući putem video linka na tehnološkoj konferenciji koju je organizovao podkast “All-In” u Majamiju.

Nije sasvim jasno da li je Mask aludirao na novembarske “midterm” izbore ili predsedničke izbore 2024. godine.

Mask je sve glasniji u kritikama američkog predsednika Džoa Bajdena, kojeg je uporedio sa marionetom koju kontrolišu politički insajderi.

“Teško je reći šta Bajden radi, da budem potpuno iskren. Pravi predsednik je onaj ko kontroliše teleprompter, znate. Put do moći je put preko telepromptera“, rekao je Mask.

Mask takođe nije ni obožavatelj bivšeg predsednika Donalda Trampa, za kojeg kaže da bi više voleo da sledeći predsednik postane neko ko unosi manje podela.

Mask je svoju odluku o glasanju postavio i u kontekstu kupovine Tvitera, koja je trenutno na čekanju, jer Mask pritiska Tviter za odgovore o procentu korisnika na platformi koji su botovi.

On je takođe kritikovao levičarsku pristrasnost platforme, a ranije je istako želju da vrati slobodu govora na Tviter nakon kupovine.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: West Journal
Foto: Printscreen YouTube / ABC News, Insider News

YOU MAY LIKE