Chicago
64°
Cloudy
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 2mph NNE
Humidity: 82%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
SatSunMon
77/61°F
77/63°F
77/63°F

Published 1 year ago

By admin

IGRA SA CRVENIM ĐAVOLIMA: Ilon Mask napisao da kupuje Mančester Junajted, pa povukao reč!

Vlasnik “Tesle” Ilon Mask podgrejao je debatu o kupovini Mančester junajteda tvrdnjom na Tviteru da kupuje klub iz Premijer lige. Ipak, Mask je kasnije demantovao da kupuje “Crvene đavole”.

Mančester junajted je na dnu tabele nakon poraza od 4:0 u gostima od Brentforda, a tvit Ilona Maska pružio je nadu navijačima koji žele da vide leđa sadašnjim vlasnicima, porodici Glejzer sa Floride.

Mančester junajted je na dnu tabele nakon poraza od 4:0 u gostima od Brentforda, a tvit Ilona Maska pružio je nadu navijačima koji žele da vide leđa sadašnjim vlasnicima, porodici Glejzer sa Floride.

“Da se razumemo, podržavam levu polovinu Republikanske stranke i desnu polovinu Demokratske stranke! Takođe, kupujem Mančester junajted, nema na čemu”, napisao je Mask na Tviteru.

Ostaje da se vidi da li je Mask ozbiljan kupac. Prema Gardijanu, kupovina “Crvenih đavola” iz Mančestera koštala bi ga oko dve milijarde dolara.

Mask je nešto kasnije naveo da se šali i da ne planira da kupi ni Mančester junajted, niti bilo koji drugi tim.

“Mada, da je u pitanju bilo koji tim, to bi bio Mančester junajted. Oni su mi bili omiljeni kada sam bio klinac”, napisao je Mask.

Nedavni problemi za klub doveli su do pojačanih protesta navijača protiv Glejzera, koji su 2005. godine kupili klub za 790 miliona funti (955,51 miliona dolara).

Pokret protiv Glejzera dobio je na zamahu prošle godine nakon što je Junajted bio umešan u neuspeli pokušaj da se formira otcepljena evropska Super liga.

Mnogi su brzo istakli da je Mask obećao i da će kupiti Tviter za 44 milijarde dolara pre nego što je dogovor propao, a takođe se hvalio kolonizacijom Marsa i povećanjem nataliteta na Zemlji.

Navijači su odgovorili mešavinom zbunjenosti i optimizma s obzirom na poziciju kluba na tabeli.

Mančester junajted nije odmah odgovorio na zahtev za komentar.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RTS
Foto: Printscreen YouTube / TED

YOU MAY LIKE