Chicago, IL
50°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.75"Hg
UV index: 2
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
50°F
52°F
50°F
50°F
50°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 45°F

Published 1 year ago

By admin

IDETE U MAJAMI ZA PRAZNIKE? Rakija Lounge obećava sjajan muzički i gastronomski užitak za najluđu noć, ali i Božić i Srpsku Novu!

Za praznične dane Nove Godine i Božića iz Čikaga i Njujorka masa Balkanaca spušta se u južnije i toplije krajeve, najčešće upravo do Majamija, jer ih tamo kao i svake godine očekuje najbolji novogodišnji program koji organizuje najpoznatiji klub naše dijaspore – Rakija Lounge.

Tamo Vas čekaju vrhunski provod sa muzičkim programom za sve ukuse, kao i tradicionalni specijaliteti balkanske kuhinje koje spremaju vlasnik Miroslav Banjac i njegovi vrsni kuvari koji su svojim kulinarskim umećem razgalili stomake Srba, Bosanaca, Makedonaca, Crnogoraca, a bogami i mnogih Amerikanaca koji znaju da cene dobru kuhinju i odličnu uslugu.

Uz frišku klopu ide i zdravica, ljuta prepečenica i to najbolja u gradu, što dobro znaju svi oni kojima je upravo Rakija Lounge prva stanica po sletanju na američki jug.

Uostalom, evo šta Vas sve u prazničnim danima i noćima očekuje u najpopularnijem balkanskom mestu na Floridi…

Ukoliko se odlučite da Novu, Badnje Veče, Božić i Srpsku Novu godinu dočekate u Rakija Lounge, muzički set vrteće Dj Vlad, koji garantovano diže na noge sve ljubitelje dobrog zvuka dići na noge. Provod – zagarantovan!

Vrata lokala se otvaraju već od 9 pm a zatvaraju dok vi ne kažete KRAJ! Rezervacije su obavezne, a cena ulaza za doček Nove godine košta 50$.

Oni koji će u Majami stići koji dan ranije i tamo dočekati katolički Božić moći će da ga proslave uz bogat ručak koji iznosi svega 28$ po osobi a uključuje: supu, glavno jelo i dezert.

Zadržite li se koji dan posle Nove, ništa manje interesantno i bogato neće biti ni za pravoslavni Božić 7. januara i doček Srpske Nove godine 13. januara, jer će goste takođe uveseljavati takođe Dj Vlad. Kuvari, naravno, neće hladiti peći tako da je kulinarski užitak za tradicionalne pravoslavne praznike neizbežan.

Za sve ove gorenavedene žurke morate biti brzi što se rezervacija tiče, jer je broj stolova ograničen, kako bi svima bilo komotno i ugodno.

Telefon za rezervacije je 305-773-5071, a više informacija možete dobiti na internet sajtovima Rakija Grill i Rakija Lounge.

NEZABORAVAN PROVOD U MAJAMIJU: Rakija Lounge je mesto na kome se prave najbolje novogodišnje žurke

Piše: Bojana Kovačević Tadić Foto: Rakija Lounge

YOU MAY LIKE