Chicago
16°
Углавном облачно
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 1°F
Ветар: 16mph NW
Влажност: 63%
Притисак: 30.19"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
39/32°F
48/34°F
41/36°F

Published 1 godina ranije

By admin

I NETFLIKS ODLEPIO ZA ĐURIČKOM: Njegov smeh je nešto ‘najgore’ u novoj sezoni ‘Stranger Things’! (VIDEO)

Užasavajući zvuk koji se čuje u novoj sezoni serije “Stranger Things” tek je druga najgora stvar u seriji, kaže Netfliks i to misli kao kompliment.

Zvanična stranica serije „Stranger Things“ objavila je kratak isečak na društvenim mrežama u kojem se čuje kako se Juri smeje. Juri je inače ruski švercer kojeg u novoj sezoni tumači srpski legendarni glumac Nikola Đuričko.

„Sat koji otkucava je bio najgori zvuk nove sezone sve dok nismo čuli Jurija kako se smeje“, glasi tvit sa Đuričkovim scenama koji za manje od sat vremena broji više od jedanaest hiljada lajkova.

Đuričko tumači ruskog švercera Jurija. Od sedam epizode nove sezone, odnosno, prvog dela četvrte sezone, Đuričko se pojavljuje u mnogobrojnim kadrovima od četvrte do poslednje, odnosno, sedme epizode.

Ko je Juri, odnosno, Đuričko, i šta on radi u seriji? U nastvku teksta se nalaze spojleri.

U seriji postoji lik Hoper koji razvija vezu sa Dmitrijem. On je ruski zatvorski čuvar u tajnom vojnom pritvoru u Rusiji. Hoper je naterao Dmitrija da napiše otkupninu i ostavi broj telefona za Džojs – svi oni su likovi u seriji – dajući joj do znanja da je Hoper živ i da je zadržan u Rusiji. Kada Džojs nazove, traži 40.000 dolara za dva dana, a novac mora da bude isporučen na Aljasku. Džojs zove Mareja i oboje lete “Aljaska ervejzom” sa novcem u koferu. Tu dolazi Jurij – odnosno, Nikola Đuričko. On je švercer kojeg Dmitrij koristi da odnese novac i vrati Hopera. Hoper beži i stiže do švercerovog skladišta.

Kada stignu, Jurij se lepo provodi prebrojavajući novac. Na svoju užasnutost, nudi Džojs i Mareja kafom i zove Dmitrija u zatvor. Jurij sipa Amerikancima kafu i kaže svom partneru da ih je otkucao upravniku za novac i lokaciju Hopera. Jurij je takođe rekao KGB-u da mu nude novac da dovede Amerikanku koja je raznela njihovu laboratoriju ispod tržnog centra.

Hoper i Dmitrij su sada cimeri u ćeliji. Džojs i Marej preuzimaju avion u kome ih Juri prebacuje. Nateraju Jurija da se oblači kao Marej, a on se pretvara da isporučuje Džojsa i sebe upravniku. Kada stignu, svedoci su klanja Demodoga – dok je šest ruskih zatvorenika već pojedeno, ali uspevaju da dozvole Hoperu i Dmitriju da izađu iz zatvorskog dvorišta i služe.

Kreatori nove sezone “Stranger things” najavljuju da će četvrta i peta sezona serije biti poslednje – te da je četvrta sezona zbog toga podeljena na “dva dela”.

Za sada je dostupno prvih sedam epizoda u kojima se Đuričko, standardno, snalazi fenomenalno.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Twitter @Stranger_Things

YOU MAY LIKE