Chicago, IL
70°
Partly Cloudy
6:28 am5:37 pm CST
Feels like: 70°F
Wind: 13mph S
Humidity: 61%
Pressure: 29.31"Hg
UV index: 2
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
70°F
66°F
63°F
59°F
59°F
WedThuFriSatSun
32°F / 21°F
46°F / 34°F
52°F / 37°F
59°F / 46°F
63°F / 50°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

HVALA, SRBI, PONOSNI SMO ŠTO STE NAM BRAĆA! Stotine građana Rusije i Donbasa snimili video zahvalnosti (VIDEO)

Ruski građani, zahvalni zbog podrške srpskog naroda u proteklim mesecima, od kako traje rat u Ukrajini, odlučili su da snime video zahvalnosti, koji je danas ugledao svetlo dana i mi ga ekskluzivno objavljujemo na Serbian Times.

Inicijativa je potekla sa sajta Pikabu.ru, da bi na kraju nekoliko stotina Rusa i Ruskinja iz više od 30 gradova Ruske federacije, ali i Donbasa, snimilo i montiralo video pod nazivom “Hvala Srbijo from Russia”, u kome govore na ruskom, ali i na srpskom jeziku.

U njemu se mogu čuti sledeće rečenice:

“Dragi Srbi,

Danas Vam se obraća Rusija! Nismo svi isti ali svi želimo da Vam izrazimo svoju ljubav i zahvalnost. Ponosni smo što možemo smatrati braćom tako hrabar i nezavistan narod.

Za nas ste Vi primer časti i dostojanstva. Divimo Vam se. Vidimo Vas. Čujemo Vas. Zahvaljujući Vama znamo da nismo sami. Svaka Vaša reč nalazi put do hiljada ruskih srca.

Dok ceo svet podržava jedne kroz mržnju prema drugima, naš narod želi da se zahvali svakom Srbinu. Hvala!

Za Vašu podršku. Hvala! Za to što stojite nasuprot mnogim. Hvala! Za istinu i pravdu. Hvala! Zato što verujete u nas. Hvala! za Vašu nepokolebljivost. Hvala! za Vašu hrabrost. Hvala! Za Vaše veliko srce. Hvala!

Nas i Srba 200 miliona!

Naši glasovi neće utihnuti. Neće nas izolovati. Neće nas pobediti!

Neka Vas Bog čuva! Srbi i Rusi, braća zauvek! Dragi Srbi, pozdrav iz Donbasa! Hvala Vam na prijateljstvu! – kaže se u video klipu koji je malopre objavljen na Youtubu.

Tekst: Serbian Times Foto: Youtube!

YOU MAY LIKE