Chicago, IL
36°
Cloudy
7:03 am4:19 pm CST
Feels like: 27°F
Wind: 14mph SSW
Humidity: 81%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
8 pm9 pm10 pm11 pm12 am
36°F
36°F
36°F
37°F
37°F
ThuFriSatSunMon
52°F / 46°F
57°F / 50°F
55°F / 30°F
34°F / 25°F
39°F / 32°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

HRVATI UVODE RADIKALNE MERE: Zbog okršaja migranata sa policijom promene na granici sa Srbijom i BiH!

Poslanici stranke Hrvatski suverenisti u Saboru smatraju da Hrvatska zbog migranata mora hitno da pošalje vojsku na granicu sa BiH i Srbijom, ali i da krene da postavlja zaštitne ograde kako bi zaštitila svoje i spoljašne granice EU.

Iz saborskog Kluba Hrvatskih suverenista saopštili su u četvrtak da je s obzirom na sve veći priliv ilegalnih migranata u Hrvatsku i sve češće incidente “krajnje vreme da se povuku radikalni potezi” kako bi se zaštitile hrvatske granice, ali i sama bezbednost hrvatskih građana u pograničnim područjima.

RADIKALNE MERE

Upozoravaju da najnoviji incident s ilegalnim migrantima i njihovim pucanjem po hrvatskoj policiji samo pokazuje da se bez radikalnih mera problem ilegalnih migranata neće rešiti ili bar umanjiti.

-Hrvatska mora, kako bi zaštitila svoje i ujedno spoljašnje granice Evropske unije, hitno na granice s BiH i Srbijom da pošalje vojsku, ali i da krene da postavljati zaštitne žice jer je to očigledno jedini način zaštite od sve učestalijih upada migranata na hrvatsku teritoriju – navode Hrvatski suverenisti.

SPREČILI IH DA UĐU

Grupa ilegalnih migranata, podsetimo, navodno je sa teritorije BiH pucala na hrvatsku policiju nakon što ih je na graničnom području kod Rakovice sprečila u nameri da uđu u Hrvatsku.

Karlovačka policija ranije je saopštila da su policajci, koji su grupu ilegalnih migranata sprečili u ulasku u Hrvatsku, svedočili pucnjevima na graničnom području u mestu Koranski Lug kod Rakovice.

PROČITAJTE VIŠE:

REŠEN SLUČAJ OBIJANJA DEPOA SUDA U CRNOJ GORI: Ovo su Srbi osumnjičeni da su kopali tunel za organizovanu kriminalnu grupu!

OKRŠAJ NA GRANICI HRVATSKE I BIH: Migranti otvorili vatru na specijalce, pukom srećom nema žrtava!

TEROR NAD SRBIMA SVE GORI: Na Kosovu i Metohiji bačene tri bombe u dvorušta srpskih kuća! (FOTO)

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

YOU MAY LIKE