Chicago, IL
28°
Cloudy / Wind
6:33 am5:34 pm CST
Feels like: 12°F
Wind: 23mph N
Humidity: 74%
Pressure: 29.95"Hg
UV index: 0
2 am3 am4 am5 am6 am
27°F
27°F
27°F
27°F
27°F
SunMonTueWedThu
57°F / 37°F
63°F / 52°F
64°F / 28°F
34°F / 25°F
48°F / 34°F

Published 1 year ago

By admin

HOROR U KALIFORNIJI: Četvoročlana porodica sa bebom kidnapovana i ubijena!

Četvoročlana porodica, koja uključuje i devojčicu staru 8 meseci, pronađena je mrtva u seoskom području, nakon otmice koja se dogodila u ponedeljak u gradu Mersed u Kaliforniji, saopštila je policija.

Žrtve su identifikovane kao beba Arohi Deri, majka Džaslin Kaur stara 27 godina, otac Džasdip Sing star 36 godina, i bebin stric Amandip Sing, star 39 godina. Njih četvoro su u ponedeljak oteti iz porodične kompanije za transport kamionima u Mersedu, na oko 150 kilometara od San Hozea.

“Naši najcrnji strahovi su potvrđeni. Pronašli smo mrtve četiri osobe koje su kidnapovane”, rekao je šerif okruga Mersed Vernon Vornki.

Šerif je rekao da motiv zločina nije poznat.

“Devastirani smo i šokirani. Umiremo zajedno sa njima”, izjavio je rođak ubijene porodice na konferenciji za novinare.

Zvaničnici okruga Mersed saoptšili su da je za zločin odgovoran 48-godišnji Hoze Manuel Salgado, i da je u zatvoru. On je pre hapšenja pokušao da se ubije.

Policija je novinarima pustila i snimak nadzorne kamere ispred kompanije za transport kamionima, koja prikazuje muškarca sa maskom na licu, kako odvodi najpre braću Sing, a onda i majku i bebu.

Potom je policiju pozvao farmer, koji je uočio porodični džip kako gori pored puta. Policija je uhapsila Salgada kada je utvrdila da je koristio bankomat u blizini mesta otmice.

Motiv još nije utvrđen.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Glas Amerike
Foto: US Police

YOU MAY LIKE