Connect with us

sport

HOLIFILD IZAZVAO TAJSONA NA EPSKI MEČ: Nema izgovora, potpiši ugovor i uđi u ring!

Published

on

Legendarni američki bokser Evander Holifild, izazvao je svog nekadašnjeg najvećeg rivala Majka Tajsona na meč.

Tajson je prošle sedmice boksovao meč protiv Roja Džonsa Džuniora u Stejpls Centru u Los Anđelesu, meč je završen nerešeno! Iako se radilo o humanitarnom meču, legendarni bokseri se nisu štedeli.

Holifild je gledao Tajsona u akciji i odlučio je da izazove starog rivala, koji mu je svojevremno ogrizao deo uha.

“Nema izgovora. Ovo je borba koja se mora dogoditi. U subotu si rekao da si bio spreman da se boriš sa mnom, zato potpiši ugovor i uđi u ring, Tajsone. Svet čeka, na tebi je sve. Ja sam spreman”, poručio je Holifild.

Početkom ove godine se spekulisalo o meču između Holifilda i Tajsona, no Gvozdeni Majk je ipak odmerio snage sa Džonsom Džuniorom.

Sada Holifild želi nazad u ring i traži revanš sa Tajsonom. Očekuje se da će Evander odraditi egzibicioni meč u aprilu.

Nedavno je izjavio de se ne bi vratio u ring za manje od 25 miliona eura, što bi moglo zakomplikovati pregovore. Tajson je zaradio 10 miliona evra za meč protiv Džobsa Džuniora, a obećao je da će sredstva donirati u dobrotvorne svrhe.

Ako se Holifild i Tajson nađu u ringu, to će biti njihov treći okršaj. Holifild je dobio oba dosadašnja meča, prvi 1996. godine tehničkim nokautom u 11. rundi, a drugi godinu kasnije diskvalifikacijom Tajsona koji mu je odgrizao deo uha.

Izvor: Klix.ba
Foto: Printscreen YouTube / OWN

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement