Chicago, IL
39°
Clear
6:25 am5:40 pm CST
Feels like: 30°F
Wind: 13mph S
Humidity: 44%
Pressure: 30.32"Hg
UV index: 0
11 pm12 am1 am2 am3 am
37°F
37°F
34°F
34°F
34°F
FriSatSunMonTue
46°F / 36°F
55°F / 45°F
66°F / 50°F
68°F / 43°F
46°F / 36°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

“GRAD SAM ISCEDIO I ZBRISAO NA VREME”: Miljan (31) život u Beogradu zamenio selom i poljoprivredom! (FOTO)

Miljan Vasiljević je rođen u Beogradu i ima 31 godinu, a pre tri godine se odlučio na korak koji mu je potpuno promenio život.

On je napustio prestonicu i odlučio je da oživi imanje svojih predaka u selu Šatra, kod Kuršumlije i kako kaže, danas živi kao u raju.

“Dolazio sam ovde sa ocem da radim oko voća i stalno sam pričao da to i želim. Svake godine je ta želja da promenim život bila sve jača. Dosadio mi je grad, žurke i sve što sam radio. Živeo sam poprilično turbulentan život”, ispričao je Miljan.

On je, kada se pojavila korona, otišao na selo i sa sobom poveo svoju mačku, koja je i danas sa njim tu. Kako kaže, kada je došao znao je da radi samo oko voća, ali vremenom je naučio i sa životinjama i oko bašte. Sada ima svinje, koze, kokoške, zečeve i trudi se da im pruži slobodu i ljubav.

Prva prodavnica se nalazi pola sata vožnje od njegove kuće, a on je ističe uvek bio zainteresovan sam sebi da sprema hranu.

“Po mom mišljenju nema podele na muške i ženske poslove, mislim i da muškarci mogu fantastično da spremaju hranu. Postoje poslovi koje žena malo teže obavlja, pa je dobro da se tada napravi organizacija, ali pošto ja ženu nemam sve sam radim”, kaže on i dodaje da mu žena nije potrebna da bi mu spremala hranu, nego da ga voli i da sa njim ide kroz život i živi ideju o zdravoj porodici na selu, u miru.

“Ja sam grad iscedio. Uzeo sam mu sve što sam mogao i zbrisao sam na vreme, pre nego što on meni krene da uzima nazad”, istakao je Miljan.

PROČITAJTE VIŠE:

NEVEROVATAN PODVIG SRPSKIH LEKARA: Na našem institutu prvi put izveli ovu intervenciju za najčešće oboljenje srca!

SRPSKI FIZIČARI NA ISTORIJSKOM ZADATKU: Putuju u Kinu da istražuju čuvenu “božansku česticu”! (VIDEO)

ANDREJ JE PRAVI MALI GENIJALAC: Dečak iz Sremčice postao šampion sveta u mentalnoj aritmetici!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Prva Tv

YOU MAY LIKE