Chicago, IL
46°
Cloudy
6:04 am7:35 pm CDT
Feels like: 43°F
Wind: 10mph N
Humidity: 93%
Pressure: 30"Hg
UV index: 0
11 pm12 am1 am2 am3 am
46°F
46°F
46°F
46°F
48°F
FriSatSunMonTue
57°F / 36°F
50°F / 37°F
59°F / 43°F
63°F / 52°F
61°F / 37°F

Published 12 months ago

By Serbian Times

GRAD BEOGRAD ZAHVALIO DONČIĆU: Evo ko će snositi troškove sahrana ubijenih đaka!

Grad Beograd je zahvalio porodici Luke Dončića na izrazima saučešća i želji da snosi troškove sahrane poginulih đaka OŠ “Vladislav Ribnikar”, uz napomenu da će, kako je ranije već dogovoreno, troškove snositi i sahrane organizovati Grad Beograd.

Grad Beograd je zahvalio porodici slovenačkog košarkaša Luke Dončić na izrazima saučešća i javno izrečenoj želji da snosi troškove sahrane poginulih đaka Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u Beogradu.

“Obaveštavamo javnost da je Grad Beograd, od momenta kada je gradonačelnik najavio svaku vrstu pomoći porodicama stradalih, u komunikaciji sa njima i jedna od prvih stvari koja je dogovorena jesu pokrivanje svih troškova i organizacije sahrana, kao i da nadležne službe već pripremaju organizacione detalje u vezi sa sahranom”,navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

PROČITAJTE VIŠE:

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević ističe da će porodice stradalih dobiti i druge vidove pomoći od svog grada, a da je ovo samo prva u nizu.

“Istovremeno, Grad Beograd zahvaljuje svim ljudima dobre volje, pojedincima i ustanovama iz Srbije i čitavog regiona, koji su uputili izraze iskrenog saučešća na adresu Skupštine Grada Beograda. Molimo sve dobrotvore koji su iskazali želju da pomognu, da usmere svoje donacije ka humanitarnim ustanovama u sistemu socijalne zaštite Grada Beograda. O svim daljim aktivnostima rukovodstvo Grada Beograda obaveštavaće građane redovno”, naveo je Nikola Nikodijević.

POVEZANE TEME:

UBICI IDOL BIO KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Hvalio se orgijanjem sa starletama, najbolji drug mu učesnik rijalitija! (FOTO)

NAJMANJE 12 GODINA: Evo za koja dela će se teretiti otac masovnog ubice iz škole na Vračaru!

PONAVLJA SAMO JEDNU REČENICU: Otac masovnog ubice iz Mladenovca u teškom psihičkom stanju!

Izvor: RTS
Foto: EPA

YOU MAY LIKE