Connect with us

Amerika

FILMSKI IMPIČMENT: Trampa izbacuju iz filma “Sam u kući 2”, Mekoli Kalkin se složio (VIDEO)

Published

on

Ono što je pre nekoliko dana zvučalo kao neslana šala svakim danom dobija sve ozbiljnije razmere. Inicijativa grupe “fanova filma” “Sam u kući 2” da se iz jedne scene filma izbaci Donald Tramp sve je bliže realizaciji, bar po pisanju američkih medija.

Poslednja vest glasi da se zvezda filma Mekoli Kalkin priklonila „peticiji“ navijača za uklanjanje Trampa iz filma. Glumac koji je tumačio naslovnu ulogu u filmu iz 1992. godine izjavilo je da se slaže sa uklanjanjem Trampa iz scene..

Nakon što je u nedelju jedan korisnik preko Tvitera uputio „peticiju“ za digitalno uklanjanje predsednika SAD “Sam u kući 2 – Izgubljen u Njujorku”, Kalkin je odgovorio korisniku društvenih mreža.

„Prodato!“, napisao je Kalkin, pridružujući se kampanji.

U božićnom filmu 1992. godine, Mekoli Kalkin nailazi na Trampa u čuvenom hotelu Plaza, čiji je Tramp tada bio vlasnik, i pita ga za uputstva kako da dođe do predvorja, u čemu mu Tramp pomaže.

„Niz hodnik i levo“, odgovara Tramp mladom glumcu.

FILMOVI I POLITIKA: “Sporna scena” iz filma “Sam u kući 2”

U decembru 2019. kanadska radiodifuzna kompanija u potpunosti je uklonila Trampovu kameo-nastup iz filma. Izmena je naišla na podeljene kritike.

Izvor: Fox 5 Foto: Youtube

Advertisement