Connect with us

Srbija

FENOMEN ILI NEŠTO DRUGO: Nenad tvrdi da mu uoči velikih praznika na čelu izlazi krst, na Božić se po prvi put pojavio u javnosti

Published

on

“Zadnjih godina uspevao sam i da pomažem ljudima da izleče neka oboljenja. Imam čudne snove, koje ne mogu da objasnim”

Nenad Paunović (33), veterinar iz Pančeva, tvrdi da mu se na velike hrišćanske praznike, kao što su Božić, Uskrs i Bogojavljanje, pojavljuje krst na čelu.

– Prvi put mi se desilo pre devet godina. Otišao sam sa prijateljem koji je trebao da se krsti, jer je želeo da se venča u crkvi. Ja sam mu bio kum. Sveštenik nas je pomazao uljem, a onda sam ja osetio da je nešto počelo da me pecka. Čelo je počelo da mi crveni, i nakon sat vremena otvorila mi se živa rana gde sam ugledao krv – kazao je Paunović.

On je dodao da se obratio lekarima koji ništa nisu otrkili.

Svake godine na Božić, Bogojavljanje i Uskrs pojavljuje mi se krst na čelu – rekao je on, objašnjavajući da u to vreme trpi i fizičke bolove.

– Bolovi nisu jaki, ali su konstantni. Svaka kost i organ me bukvalno bole dok se ne pojavi krst. Sve traje sedam dana, nakon toga nestane kao rukom odnešen, bez posledica – kazao je Paunović.

Sveštenici imaju razne teorije o svemu tome što se meni dešava. Neki kažu da je to dar od Boga, dok drugi veruju da je to poruka druge strane

Za razliku od lekara koji nemaju objašnjenje za ovaj fenomen, sveštena lica nude različita tumačenja.

– Sveštenici imaju razne teorije o svemu tome što se meni dešava. Neki kažu da je to dar od Boga, dok drugi veruju da je to poruka druge strane – objasnio je.

– Zadnjih godina uspevao sam i da pomažem ljudima da izleče neka oboljenja. Imam čudne snove, koje ne mogu da objasnim. Otovrim oči, ne mogu da se pomerim, a onda čujem da u ćošku stoji neko ko mi nešto govori. Ne sećam se šta mi ta osoba priča, nekih reči se setim tek kasnije – rekao je Paunović.

IZVOR: Espreso, Kurir, Pink tv FOTO: Printscreen Pink TV

Advertisement