Connect with us

Amerika

FATALNI “FATHER`S DAY” U ČIKAGU: Čak 104 čoveka upucana, 14 ubijeno, među njima trogodišnji dečak i više tinejdžera!

Published

on

Čikaška policija kaže da je 14 ljudi, uključujući trogodišnjeg dečaka i nekoliko tinejdžere, ubijeno, a najmanje 90 drugih ranjeno u pucnjavama širom grada, tokom nasilnog vikenda za Dan očeva.

Trogodišnja devojčica takođe je povređena u pucnjavi u predgrađu Čikagu.

Najmlađi od ubijenih ovog vikenda bio je 3-godišnji Meki Džejms. Mališan je tek dobio frizuru kada je sa očuhom napadnut u North Central Aveniji. Na njih je pucano iz vozila u pokretu. Džejms je umro sat kasnije. Verski lideri sada nude 10.000 dolara za pronalazak njegovog ubice.

Nedaleko odatle u aveniji North LeClaire u Ostinu, 13-godišnja Amaria Džons gledala je televiziju kada joj je zalutali metak pogodio vrat, od čega je ostala na mestu mrtva, saopštila je policija.

OSUMNJIČEN ZA UBISTVO: Policija traga za ovim čovekom

U južnom delu grada dva tinejdžera, starosti 16 i 17 godina, tražili od majke da siđu do prodavnice i kupe slatkiše. Nikad se nisu vratili kući. Sedeli su na tremu kada je jedan primetio crveni laser uperen u njega i čuo više hitaca iz vatrenog oružja. Lekari nisu uspeli da ih spasu.

Šesnaestogodišnjem mladiću je pucano u nogu, a petnaestogodišnjem mladiću je pucano u donji deo leđa, ali su obojica preživeli .

WHERE IS THE OUTRAGE???Over a 100 People were shot in Chicago Over the weekend. 14 killed A 3 year old and 4 teens were killed.Where is #BlackLivesMatter ?Where are the Protests & Riots for these people ?WHERE IS CNN?WHERE ARE THE CELEBRITIES?

Geplaatst door Terrence K Williams op Maandag 22 juni 2020

Dvojica mladića su upucana, jedan smrtno, dok su šetali uličicom u bloku Vest Superior, kada je neko iz sive limuzine otvorio vatru.

Takođe, jednom petnaestogodišnjaku u južnom Čikagu je pucano u nogu, grudi i trbuh, stigao je do bolnice, ali je tamo proglašen mrtvim.

Izvor: NBC 5, ABC 7 Foto: Youtube

Advertisement