Chicago
72°
Mostly Cloudy
6:36 am6:50 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 1mph WNW
Humidity: 67%
Pressure: 30.2"Hg
UV index: 3
FriSatSun
75/63°F
72/59°F
70/59°F

Published 2 months ago

By Antonije Kovačević

EKSKLUZIVNO, ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA VELIKOG TOZOVCA: Posthumno objavljena pesma koju je ostavio u amanet svom prijatelju! (VIDEO)

Serbian Times ekskluzivno i premijerno objavljuje poslednju pesmu koju je napisao legendarni Predrag Živković Tozovac, a koju je po njegovoj želji komponovao i otpevao njegov prijatelj i kolega Vlada Stojanović Bard.

Pesmu simboličnog naziva “Ako je kraj” veliki srpski pevač, pesnik i umetnik, koji je preminuo 6. aprila 2021. od posledica Covida 19 i sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, napisao je još 2020. godine. Pošto zbog zdravstvenog stanja nije bio u prilici da je otpeva poklonio ju je Vladi Stojanoviću Bardu.

PRIJATELJI DO KRAJA: Predrag Živković Tozovac i Vlada Stojanović Bard

-“Ako je kraj” je numera napisana iz duše i pera velikog Tozovca u poznu jesen njegovog životnog sokaka i poklonjena njegovom prijatelju i saradniku Vladi Stojanoviću Bardu, akademskom pijanisti, ali i interpretatoru virtuoznog glasa, kaže za Serbian Times Miroslav Potočnik, producent pesme “Ako je kraj”, i dodaje:

“SVAKI KRAJ JE NOVI POČETAK”: Miroslav Potočnik, producent poslednje Tozine pesme

-Šta je poruka ove pesme neka svako interpretira za sebe svojim ušima i emocijama. Ako mene pitate, svaki kraj znači i novi početak.

Poslušajte poslednje delo genijalnog Tozovca…

Piše: Antonije Kovačević Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE