Chicago, IL
57°
Mostly Cloudy
6:31 am5:35 pm CST
Feels like: 55°F
Wind: 6mph SW
Humidity: 38%
Pressure: 29.77"Hg
UV index: 0
7 pm8 pm9 pm10 pm11 pm
52°F
50°F
46°F
45°F
43°F
MonTueWedThuFri
63°F / 54°F
64°F / 28°F
34°F / 23°F
45°F / 32°F
52°F / 39°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

EKSKLUZIVNO, MAJKA UBICE TVRDI: Moj sin nije bio nasilna osoba, već usamljeni dečak koji je provodio vreme u sobi

Majka tinejdžera koji je ubio 19 dece i dvoje nastavnika u Teksasu u ekskluzivnoj ispovesti tvrdi da on “nije bio nasilna osoba”.

Adriana Rejes rekla je da je bila “iznenađena” što je njen sin Salvador Ramos počinio užasni zločin u osnovnoj školi “Robb” u Uvaldeu.

Priznala je da je njen sin bio usamljenik koji se „držao za sebe i nije imao mnogo prijatelja“, ali je negirala priče da je imala loše odnose s njim.

U ekskluzivnom intervjuu za Daily Mail nije negirala je tvrdnje da je narkomanka, zbog čega ju je sin napustio i otišao da živi sa svojom bakom Selijom Gonzalez.

„Imala sam dobar odnos sa njim. Držao se za sebe; nije imao mnogo prijatelja.’

Rekla je da je poslednji put s njim razgovarala s njimprošlog ponedeljka, na njegov rođendan, dodajući: „Imala sam čestitku i plišanu životinju Snupija da mu dam.“

Rejes je intervju dala pored kreveta Selije ranjene bake Gonzalesa (66), koja se se oporavlja od toga što ju je njen unuk upucao u lice pre nego što je ubio 19 dece i dvoje učitelja.

Kupio je dve jurišne puške AR-15, hvalio se njima na društvenim mrežama i sugerisao da će počiniti zverstvo pre smrtonosnog napada.

Ali ranije danas Ramosov deda je otkrio da porodica nije imala pojma da je prošle nedelje legalno kupio dve puške.

Rolando Rejes (74), muž ranjene bake, takođe je tvrdio da je njegov unuk bio tihi tinejdžer koji je većinu vremena provodio sam u svojoj sobi.

Rejes je rekao: „Moj unuk nije bio nasilna osoba. Iznenađen sam onim što je uradio. Molim se za te porodice. Molim se za svu tu nevinu decu. Oni nisu krivi ni za šta.’

„Nisam znao da ima oružje. Da sam znao, prijavio bih to.’

Veruje se da je Ramos otišao da živi kod bake i dede nakon sukoba sa majkom oko korištenja interneta u njihovoj kući.

Ubicin deda je takođe otkrio da je ponekad išao sa njim na posao.

„Ponekad bih ga vodio da radi sa sobom. Prošle godine nije išao u školu. Nije diplomirao. Pokušasam da razgovaram sa njim, ali deca danas misle da znaju sve.

Izvor: Foto:

YOU MAY LIKE