Chicago
64°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 6mph NNE
Humidity: 88%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

DŽASTIS PROVODI LETO U SUSEDSTVU: Američki TikToker se neprijatno iznenadio i izazvao gnev Hrvata! (VIDEO)

DžastIs Rajd, američki Tiktoker koji je zbog ljubavi prema Balkanu postao popularan među ljudima sa naših prostora, trenutno boravi na otoku Braču, tačnije na Bolu, u Hrvatskoj. U videima koje deli s svojim pratiocima na internetu otkrio je da li je i koliko oduševljen.

Mladi muzičar iz Amerike za kratko vreme postao je popularan najpre među Srbima, nakon što se duže vreme snima kako peva naše pesme, pokušavajući tom prilikom da nauči i neke srpske reči.

Takođe, nakon svoje prve posete Srbiji i Balkanu, odlučio je da se vrati tvrdeći da je dao otkaz, prodao svoju kuću i stigao kod nas. Rid trenutno boravi na otoku Braču, deleći video snimke otkrio je da ga je posebno iznenadila cena toaleta.

Amerikanac u Hrvatskoj” napisao je on u opisu svog videa.

“Morao sam da platim 1.40 evra samo da odem na WC. Volite li vi šljunkovite ili peščane plaže? Ja sam više za peščane, a moj prijatelj za šljunkovite. Hrvatska je krcata, ali ima puno kul ljudi”, ispričao je u videu na kojem je pokazao plaže, prirodu, hranu i kipove.

PROČITAJTE VIŠE:

Svojim zapažanjem, primetio je, kaže, da su Hrvati opsednuti bananama rekavši da kip dupina koji predstavlja spomenik Hajduka u stvari banana. Sličnu šalu sa spomenicima napravio je onda kada je bio u poseti Beogradu.

Neki su njegovu tvrdnju da je toalet platio 1.40 evra primili negativno, a bilo je i onih koji su se složili da je sve jako skupo.

Da je i za jednog Amerikanca Hrvatska skupa, govori i njegov drugi video s Plitvičkih jezera, koji je nedavno objavio. U njemu je konstatovao da je Hrvatska jako skupa jer su prijatelj i on za dve ulaznice potrošili 80 evra

“Hrvatska je toliko skupa, dali smo 80 evra za ulazak u park? Mislite li da to toliko vredi? Mislim, kul je ali 80 evra?”, pitao je Rid svoje pratioce.

POVEZANE TEME:

“KAKAV BRE PERŠUN!”: Balkanski ćale uči poznatog američkog tiktokera Džastisa da pravi gibanicu! (VIDEO)

TO JE PRAVA SRPSKA SNAJKA: Američka mlada na svadbi zapevala Vidovdan i bacila svatove u trans! (VIDEO)

ŠTA SE DESI KAD SE SRETNU RUS I AMERIKANAC U BEOGRADU? Poznati tiktokeri Džastis i Gleb zapevali ovu srpsku pesmu! (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Instagram @justus_reid

YOU MAY LIKE