Chicago, IL
45°
Fair
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 41°F
Wind: 9mph S
Humidity: 62%
Pressure: 30.11"Hg
UV index: 0
1 am2 am3 am4 am5 am
45°F
43°F
41°F
41°F
39°F
WedThuFriSatSun
59°F / 41°F
48°F / 34°F
37°F / 23°F
39°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

DVA BRATA UMRLA U ROKU OD SAT VREMENA: Milan klonuo na terenu a stariji brat Milisav od tuge nije izdržao, srušio se u dvorištu!

Koliko može biti jaka bratska ljubav, da srce bukvalno stane od tuge pokazuje jučerašnji tragični događaj iz Lipničkog Šora kod Loznice. U istom danu izdahnula su dva rođena brata, Milan (47) i dve godine stariji Milisav (49) Maksimović, prvi u Sloveniji, a drugi u Srbiji posle saznanja šta se desilo.

Mlađi brat, koji je bio gluvonem, nalazio se na fudbalskom turniru u Sloveniji, a onda je stigla vest da je tamo iznenada preminuo.

Milan je bio vrlo dobar fudbaler, koliko znam bio je član FK Sloge iz našeg sela za koju je povremeno igrao, inače, za njega zna cela bivša Juga. Bio je član naše reprezentacije gluvonemih ososba i veoma uspešno je nosi državni dres. Kako sam čuo igrao je juče taj nesrećni turnir kada mu je pozlilo na utakmici, a izgleda da je srce upitanju. Nažalost, nije mu bilo spasa žali brata, sve to bilo je u nekih sat vremena posle strašne vesti iz Slovenije – priča jedan meštanin Lipničkog Šora u kome su svi potreseni zlom sudbinom Maksimovića.

To su javili njegovima i Milisava je takav tragična vest strašno pogodila.

Kažu da je pokušavao da uteši njihovu majku, a onda je u jednom trenutku izašao iz kuće. Našli su ga ubrzo mrtvog u dvorištu. Valjda srce nije moglo da izdrži, nije mogao da prežali brata. Sve to dogodilo se u nekih sat vremena posle strašne vesti iz Slovenije – priča naš sagovornik.

Za braću kažu da su bili dobri i vredni ljudi. Relativno rano su ostali bez oca pa su se borili kroz život i bili jako vezani. To je jedna vrlo jednostavna, pitoma porodica, a njih dvojica uvek spremni da pomognu ako kome mogu, kažu njihove komšije i prijatelji zatečeni velikom tragedijom.

Iza njih su ostale supruge, majka, i petoro dece, Milisav ih ima troje, a Milan dvoje.

Kada će biti sahrana meštani ne znaju, ali pretpostvaljaju da će braća biti zajedno ispraćena na večni počinak. Inače, na društvenim mrežama je osvanuo danas apel da se pomogne porodici oko troškova dopremanja Milanovog tela iz Slovenije u Lipnički Šor.

SAZNAJTE VIŠE:

ZAUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ: Litija podrške KIM u centru Beograda!

KAD EMOCIJE PREPLAVE: Novak u suzama proslavio pobedu sa majkom, bratom i timom (FOTO GALERIJA)

MURAT(81) SE OŽENIO SA 14 : Žena mi je bolesna, ne mogu da je dam u dom, umreću pored nje!

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE