Connect with us

aktuelno

DOŠAO ZBOG DEVOJKE, PRETUČEN POSLE PIJANKE: Ovo je Amerikanac ubijen u Beogradu!

Published

on

Pripadnici beogradske kriminalističke policije uhapsili su u utorak troje Beograđana, osumnjičenih da su u noći između 3. i 4. maja, na Zvezdari, u domu Đ. V. u Ulici Veljka Dugoševića, nasmrt pretukli američkog državljanina Glima Gavina starog 54 godine. Zločinu je prethodilo višesatno konzumiranje alkohola, svađa i tuča. Motiv ubistva se još utvrđuje, prenosi N1.

Telo ubijenog Amerikanca policajci su zatekli na podu kuće u Ulici Veljka Dugoševića na Zvezdari. Došli su na poziv žene koja je sa dvojicom osumnjičenih muškaraca bila u kući i koja je takođe, uhapšena.

Pedesetčetvorogodišnji Glim Gavin bio je pretučen na smrt, Proverom njegovog identiteta utvrđeno je da je njegov nestanak prijavljen 1. maja.

Novi deo zvanične stranice zove se „sa stola Donalda Trampa“ i veoma liči na #Twitter!

Posted by Serbian Times on Wednesday, May 5, 2021

Osumnjičeni su policiji rekli da su ga dan ranije pronašli na ulici, sa brojnim povredama po telu i da su ga primili da prespava, te da su primetili da mu je loše pošto je često padao s kreveta. Međutim, inspektori za ubistva ubrzo su u kući otkrili dokaze zbog koje su i dvojica muškaraca i žena uhapšeni. Sumnja se da su i počinioci i žrtva u momentu zločina bili pod dejstvom alkohola, te da je ubijenom čoveku ukradeno dve i po hiljade dinara.

Policija je posle uviđaja u Skadarliji pronašla i jedan kofer za koji se ispostavilo da je pripadao ubijenom. Radnici obližnjeg hostela potvrdili su da je on pokušao da prespava kod njih, ali da ga nisu primili jer je bilo vidno da je konzumirao alkohol.

Američki 54-godišnji državljanin Glim Gavin u Srbiju je iz Njujorka došao u decembru, pošto je na društvenim mrežama upoznao devojku sa kojom je otpočeo emotivnu vezu. Povremeno je živeo kod partnerke i u hostelima. Prema rečima očevidaca, poslednjih dana je sve češće viđan na beogradskim ulicama.

Osumnijčenima za ubistvo određeno je zadržavanje i biće saslušan

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: Printscreen N1 Video

Advertisement