Chicago, IL
46°
Cloudy
6:04 am7:35 pm CDT
Feels like: 43°F
Wind: 10mph N
Humidity: 93%
Pressure: 30"Hg
UV index: 0
11 pm12 am1 am2 am3 am
46°F
46°F
46°F
46°F
48°F
FriSatSunMonTue
57°F / 36°F
50°F / 37°F
59°F / 43°F
63°F / 52°F
61°F / 37°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

DONALD TRAMP: Bajden nas sistematski gura u treći svetski rat!

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da svet nikada nije bio bliži trećem svetskom ratu i da aktuelni američki predsednik Džozef Bajden svojim akcijama podrške Ukrajini gura svet u rat.

“Ako pogledate i shvatite koje korake Bajden preduzima u vezi sa Ukrajinom, videćete da nas sistematski, ali možda i nesvesno, gura u ono što bi uskoro moglo da preraste u treći svetski rat”, izjavio je Tramp u videu koji je objavio na svojoj društvenoj mreži Črut Soušl (Truth Social).

PROČITAJTE VIŠE:

On je povodom godišnjice početka ruske invazije na Ukrajinu izjavio da se rat nikada ne bi desio da je on na čelu države jer je, dok je bio predsednik, odbijao sve “pogubne savete” vašingtonskih generala, birokrata i diplomata koji znaju samo kako da SAD uvuku u sukob, ali ne i kako da iz njega izađu.

“U Americi treba da se oslobodimo predstavnika korumpiranog establišmenta koji su upropastili svaku važnu spoljnopolitičku odluku. To uključuje predsednika Bajdena, za koga i njegovi ljudi kažu da nije doneo nijednu dobru odluku u kontekstu drugih država i ratova”, rekao je Tramp.

POVEZANE TEME:

STEPENICE – NEREŠIVA MISTERIJA ZA BAJDENA: Američki predsednik ponovo pao pri ulasku u avion! (VIDEO)

SADA I ZVANIČNO: Donaldu Trampu vraćeni nalozi na Fejsbuku i Instagramu!

ZELENSKI SE JAVNO ZAHVALIO BAJDENU: Idemo ka zajedničkoj pobedi!

Izvor: Agencije
Foto: Printscreen YouTube / KPRC 2 Click2Houston

YOU MAY LIKE