Published 4 months ago

By Serbian Times

ĐOKOVIĆEV GEST ODUŠEVIO FANOVE: Mali Dušan dobio uspomenu za ceo život!

Brojne obaveze je imao Novak Đoković nakon osvajanja Rolan Garosa, pre nego što je mogao da ode na zaslužen odmor.

Poziranje za fotografije, intervjui kraći i duži, konferencija za medije i ostale stvari…

A, nakon toga, dogodila se situacija koju niko nije mogao da vidi. Novak je daleko od kamera i mikrofona dokazao da je, pre svega, dobar čovek.

Situaciju je na društvenoj mreži Tviter podelio Vladimir Banić, novinar “RTS-a” koji je izveštavao sa drugog grend slema u sezoni.

“Završava se juče Rolan Garos i posle pres konferencije dobijem kratak intervju sa Novakom Đokovićem. I super, sve lepo snimljeno. Čekam za laptopom da se podigne na server i zovem klinca videopozivom da mu poželim laku noć, već je bilo preko 22 časova. Kad, eto ga Novak prolazi sa organizatorskom svitom posle poslednjeg fotkanja. Nose trofej. I ja okrenem ekran da pokažem klincu kako prolazi Nole pored mog stola”, objasnio je Banić i nastavio sa opisom situacije:

“Ovaj staje, ko je to, ja reko’ moj Dušan, mali kao tvoj Stefan, ide da spava. Kaže Nole – laku noć Dušane, ovaj ćuti, postideo se, mama vrišti “Nole mi te volimo, care…” i sličan repertoar, meni bi slatko. Ode Nole svojim poslom, a ja se sad setio da zovem gospodju da kaže malom da ne priča po školi kako mu je Nole nakon osvojenog rekordnog GS poželeo laku noć, niko mu neće verovati do gimnazije”.

Tako je Dušan dobio uspomenu za ceo život, a priča koju je njegov tata objavio skupila je puno reakcija i komentara oduševljenih Novakovih navijača, najviše onih iz Srbije.

PROČITAJTE VIŠE:

MOĆNA PORUKA NOLETA JOKIĆU: Evo šta je poručio Džoker Džokeru, najveći najvećem! (FOTO)

PREMOĆNE REČI KANADSKOG NOVINARA: Evo zašto je Novak najveći šampion ikada u svim sportovima!

JOKIĆ NASMEJAO AMERIKU DO SUZA: Samo da proverim da li mi je Novak čestitao… au, je**te! (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Twitter

YOU MAY LIKE