Chicago, IL
46°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 45°F
Wind: 7mph N
Humidity: 68%
Pressure: 29.76"Hg
UV index: 1
11 am12 pm1 pm2 pm3 pm
48°F
50°F
48°F
50°F
50°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

ĐOKOVIĆEV BIOGRAF UVEREN: Novak će primiti vakcinu zbog Nadala!

Novak Đoković će primiti vakcinu protiv koronavirusa kako bi mogao da se neometano vrati u borbu za najviše grend slem titula.

Tako bar smatra čovek koji je napisao Đokovićevu biografiju, Danijel Mikš.

Mikš je napisao knjigu „Novak Đoković, ceo život u borbi“, ona će biti na nemačkom jeziku izdata u martu ove godine.

„Prema onome što sam čuo od ljudi iz njegovog okruženja, verujem da će se vakcinisati. Možda je doprinelo i finale u Melburnu i Nadalova 21. grend slem titula“, istakao je Mikš tokom gostovanje u emisiji na televiziji Servus.

Tokom jednog TV gostovanja u Austriji, Mikš je takođe prokomentarisao kako vidi Novakov stav povodom svega što se dešavalo u Beogradu dok je trajala drama u Australiji.

“Nikad se ne bi javno suprotstavio svom ocu. Tako je vaspitan. S druge strane, on definitivno ne odobrava ono što se dešavalo u Beogradu tokom ludih dana u Melburnu. Ali, toliko je blizak odnos između njih dvojice“, rekao je Mikš.

Podsećamo, Đoković je deportovan iz Australije nakon što mu je oduzeta viza jer je u “zemlju kengura” pokušao da uđe sa medicinskim izuzećem, koje su australijske vlasti proglasile nevalidnim.

Rafael Nadal je u finalu posle preokreta savladao Danila Medvedeva, čime je pretekao Đokovića po broju titula osvojenih na grend slem turnirima.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto:

YOU MAY LIKE