Connect with us

Srbija

ĐOKOVIĆ SE POPEO NA RTANJ: Poželeo Srbima srećan Uskrs sa vrha misteriozne planine! (FOTO)

Published

on

Najbolji teniser planete Novak Đoković proveo je Veliki petak na planini Rtanj gde je skupljao energiju za predstojeće profesionalne izazove.

On je sa ove planine pravoslavnim vernicima čestitao praznik, a sa nekima od njih koji su se u petak popodne zatekli na planini, porazgovarao je i fotografisao se.

Đoković provodi vreme u domovini posle turnira u Monte Karlu i Beogradu, a putem društvenih mreža podelio je i razloge zašto je pohodio baš ovu „misterioznu“ planinu.

„Srećan Veliki petak. Veliki petak na Velikom Rtnju. Simbolično i snažno. Rtanj je planina koja je puna misterija ali i izuzetno jake energije. Rtanj je mnogo bitan za naš narod. Što se više duhovno uzdižemo, to će nam se tajne Rtnja više ukazivati“.

„Simbolično, penjanje na vrh planine predstavlja brojne mentalne i fizičke izazove. Kada se čovek popne na vrh, zadovoljan je i ponosan. Međutim, jedino kada se zastane, uživa i ceni čitavo putovanje do vrha, onda i to ‘osvajanje’ vrha ima više smisla i ispunjavajuće dejstvo na čoveka“, napisao je Đoković.

Društvo je srpskom teniseru na planini pravila i njegova supruga Jelena.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Instagram @djokernole

Advertisement