Connect with us

Dijaspora

‘DOĐOH, VIDEH, VRATIH SE’: Tanja Bošković otkrila zašto je napustila Holivud!

Published

on

Glumica Tanja Bošković u poslednje vreme gotovo da se ne pojavljuje u medijima, a sada je otkrila zbog čega je rešila da se povuče.

“Smatram da nemam šta da kažem, a nemam ni potrebu da učestvujem u nečemu što mi se ne dopada. Prezirem televiziju na dnevnoj bazi, novine isto tako. Zato sam sve prestala da pratim, osim umetnosti i sporta”, istakla je Tanja.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

“Obožavam da pratim Novaka Đokovića, svetskog broja jedan u ljudskom, moralnom i svakom drugom smislu. Znate, vrlo sam srećna što sam Srpkinja, a naročito kada je neko poput Novaka Srbin”, dodala je Boškovićeva, a potom objasnila zbog čega se vratila iz Holivuda, iako je imala priliku da tamo ostane i napravi veliku karijeru.

“Smatram da o toj industriji postoji potpuno pogrešna predstava kod nas. Nikada me nije interesovalo ono što ta sredina ima da ponudi. Bila sam, videla, zahvalila se i vratila nazad. Mnogo me više interesuje da jedan dan gledam u Savu i da ništa ne moram. To je moguće samo ovde”, ispričala je glumica.

Njegove reči bile su toliko jake da su aktuelne i danas. Iako je delovalo da će biti velika zvezda, sudbina je imala drugačiju ideju…

Posted by Serbian Times on Friday, February 26, 2021

Izvor: Story
Foto: Printscreen YouTube / NOVA S

Advertisement